Faturalı Vodafone abonelerine yeni tarife

Son güncelleme: 29.05.2007 13:56
  • Yeni Seç Konuş Mobil Hat Avantajı, KDV dahil 8 YTL sabit ücret ödeyerek, bütün cep telefonu aboneleri ile 20 YKr'den 300 dakika konuşmaya olanak sağlıyor.



    Vodafone, faturalı hat sahibi abonelerine yönelik çıkarttığı Seç Konuş Mobil Hat Avantajı tarifesini duyurdu. 16 Mayıs 2007 tarihi itibariyle uygulamaya giren kampanya dahilinde faturalı hat sahibi Vodafone aboneleri, Seç Konuş Tarifesine geçtikten sonra yeni Mobil Hat Avantajını seçerek aylık KDV dahil 8 YTL sabit ücret karşılığında, şebeke içi ya da Turkcell ve Avea aboneleriyle 300 dakika için 20 YKr/dakikadan görüşebilecek. 300 dakikadan sonra yapılacak aramalar dakikası 30 YKr üzerinden ücretlendirilecek.
    Seç Konuş Mobil Hat Avantajı, Vodafone tarifeleri içinde diğer operatöre doğru uygulanan en düşük fiyat olmasıyla öne çıkıyor. Türk Telekom abonelerini kapsamayan bu yeni paketi seçen aboneler aynı zamanda, paketin esnek yapısının sunduğufırsatlardan da yararlanarak, kendi tarifesini oluşturabiliyor. Örneğin abone, PSTN yönüne doğru çok konuşacaksa Sabit Hat Avantajını seçerek, sabit operatörün sehiriçi ve şehirdışı uyguladığı fiyattan daha ucuza cep telefonundan konuşabiliyor. Aynı ay içinde birden fazla opsiyon birlikte tercih edilip kullanılabiliyor. Seç Konuş Tarifesini daha önceden tercih etmiş olanlar da, Mobil Hat Avantajına geçtiklerinde aynı fırsatlardan faydalanabiliyor. Seç Konuş aboneleri, Vodafone Shopları ziyaret ederek, 444 0 542 nolu telefonu arayarak veya 7062 SMS atarak kampanyadan anında yararlanabiliyor.
#29.05.2007 13:56 0 0 0