Oruç ile ilgili duymayanlara duyurulması gerekenler

Son güncelleme: 28.07.2014 00:08
  • !!!DIKKAT DUYANLAR DUYMAYANLARA DUYURSUN!!!

    ŞÖYLE KENARA DURDUM AKŞAMA KADAR BAKDIM TÜRKIYEDE ANG. VARMIŞ BIR TANE GERCEK HOCA YOKMUŞ .... bazilarini biz HOCA SANIYOMUŞUZ

    bunlarca sene her ramazan bayrami kadir gecesinden üc gün sonra gelirken
    bu sene niye dört gün sonra bayram oluyor deyipde itiraz eden bir hoca çIKMADI AKŞAM OLDU Bu günde.

    kafir deccal ve avenesi,haramlarla helallerle saldiriyor müminlere,

    insan öldürmenin haram oldugu hatta düşmanin dahi olsa, insan ve hayvan katletmenin haram oldugu
    haram ayda insan katelletiren kafir, insanliga haram işletdi ve şeytan ve deccala hizmet ettirdi.
    şimdide ramazan 30 gün deyip yazip ramazan bayrami günü oruc tutmak haram iken, bayram günü

    yani bugün herkese oruc tutturdu ve Bu sene Ramazan otuz gün dedi, insanlardan bir tane gercek hoca yokmuşki itiraz etmediler.
    duyan duymayana duyursun bu gün iftardan
    önce orucu ya bozcaniz yada .... sürüsü olmaya devam etceniz, kafirin hesapladigi takvime uuyarsan,
    kafir işde böyle sana, bayram Bayram oruc tutturur, ve haram işletir, işlemeyende kalmaz .



    Dipnot: 2014 senesi haziranin 28 inde cumartesi oruc başladi dört hafta sonra 26 Temmuz cumartesi günü ramazan 29 gün eder ve kadir gecesinide 27. gecesi diye 23 temmuzu 24 baglayan carsamba gecesi yaptik ve geldik bayram bayramida pazartesi dediler milleti kim kandiriyor bir dikkat edin Allah aşkina

    dün gece ve ve önceki gece sabaha kadar bekledim önceki gece ay görülmedi kayboldu yani ay, ayda bir gün, tatil yapar ve gözükmez ve buna ictima denilir. ve ictima sadece bir gündür onun ardindanki gün, diger ayin birinci günüdür. ve ictima iki gün olmayacagina göre bu gün bayramdi güzel arkadaslarim günaydin. öyle takvimde yaziyor diye belescilik edip inanip oturup ayi kameri gözetmelezseniz böyle tufaya gelirsiniz.

    Karoglanin Haram Helal ve Ramazan Bayrami Ne Gündür Risalesi

    Kar©glan
    Başağaçlı Raşit Tunca

    Schrems, 27.06.2014 Pazar

    noimage
#27.07.2014 20:08 0 0 0
  • Konu buraya daha uygun başlıgı da düzenledim
    Okudum paylaşımınız için teşekkür ederiz
#27.07.2014 23:21 0 0 0
  • tesekkürleer onlygirl
#28.07.2014 00:02 0 0 0
  • AY BILGISAYARADAN GOOGLEDEN ARAYARAK GÖZETLENMEZ GÜZEL KARDESLERIM, AYA KENDI GÖZÜNLE BAKARSIN, VE BEN CUMA VE CUMARTESI GÜNÜ SABAHA KADAR GÖZETLEDIM DIYE YAZDIM VE CUMA GECESI ICTIMA OLDU YANI AY GÖZÜKMEDI VE ERTESI CUMARTESI günü VE CUMARTESI GECESIDE SABAHA KADAR GÖZETLEDIM AMMA ICTMA BIR GÜNDÜR IKINCISI OLMAZ. SADECE PEYGAMBER DEMisKI HAVA KAPALI OLURDA GÖREMEZSENIZ Ramazani 30 a TAMAMLAYIN demis. AMMA ADAMLAR BU TAKVIMI DAHA YAZARKEN SENENIN BASINDA AY GÖRÜLMEYCEK DIYE YAZMISLAR, VE ICMTIMAYI CUMARTESI OLCAK DIYE GÖSTERIYOR ALMAN TAKVIMINDE, HALBUKI ICTIMA CUMA GECESINDE OLDU EGER GÖZÜNLE BAkmazsan anlamazsin, ve dedigim gibi 23 temuz carsambayi persembeye baglayan geceye 27. gece diye kadir gecesi denmedimi yani kadir gecesinin gündüzü o zaman persemebe günü ramazanin 27 si oldu ve bir ettti. bir gün sonra ertesi günü cuma o günde tuttuk 28 etti etti iki gün ve cumarteside tuttuk etti üc gün ve ramazanin 29 u oldumu ve kadir gecesinden sonra üc gün ettimi. pazar günü orucunu kim karar verdide otuza tamamladiniz, kim hangi müslüman cikdida, ay gözetledide su yaz günü gökyüzÜ acikken ankarada kapali olsa bile yaz günü istanbul acik olur, nasil sen kapali hükmü verip ictimayi ikiye cikarican ve 30 atamamlaycan. yani pazar günü 30 eder ve kadir gecesinden sonra dördüncü gün eder, ve dördüncü gün demekde bayram demek olur ,kameri aylar 29 ceker, ve nerde pazar orucu. ve pazar orucu resmen palanli projeli kafir oyunu, ve bütün müslümanlara yutturdular, araplar dahi 28 gün tutmalarina ragmen onlarda hata etdi ve bayram günü oruc tutmus oldurlar ve herkes haram isledi herkes günahakar oldu. yani sen nekadar namaz kilarsan kil, ardina bir küfür kelimesi edip dinden cikarsan,yaPTIGIN AMeLIN BOSA GIDER .NITEKIM SEYTAN ALEYHILLANENIN, azazil iken SECDE ETMEDIGi YER KALMADIGI SÖYLENIYOR, VE HAL BÖYLE IKEN, BIR ITIRAZI ONUN BÜTÜN YAPTIKLARINI SIFIRLADI, VE SEYTAN OLDU .VE KAFiR DURuMUNA DÜSDÜ, VE BÜTÜN AMELI ZAYI OLDU. SIMDE SEN ORUC TUT TUT VE BAYRAMDA HEPSiNI SAT GEC. YANI KAFIR KURNAZ, TIRPAN BICENLER BILIR, BAZI USTALAR TIRPANI DIPDEN BICER, VE KAFIR TÜM MÜMINLERIN ORUCUNU SEYTANLA DECCALLA BIRKLTE KÖKTEN BICDI GECDI. IBADETIN BILINCI YAPILANI MAKBUL. BÖYLE AHMAKCA YAPILANI ISDE ZAYI OLUR GIDER.
#28.07.2014 00:08 0 0 0