İlk Buluşmadan Sonra Neden Aramadı

Son güncelleme: 14.08.2014 20:56
  • noimage



    Hoş bir erkekle tanışıp, randevuya çıktıktan sonra bir daha aramamasından daha kötü ne olabilir!

    Hoş bir erkekle tanıştınız ve bir randevuya çıktınız, buraya kadar her şey güzel. Fakat randevudan sonra sizi bir daha aramadı mı? Bunun için kendinizi üzüyor musunuz? Belki de aynayı biraz kendinize çevirmeniz gerekiyor. İlk buluşmadaki hareketlerinizi ve konuşmalarınızi sevmemiş olabilir mi? Şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti, işte erkeklerin ilk buluşmada sevmediği davranışlar...

    Yanlış sorular mı sordunuz?

    İlk buluşmada ona sorular sormak, belki rahatlamasına ve daha iyi bir iletişim kurmanıza yarayabilir. Fakat sorularınızın dozunu ayarlayamayıp, yanlış sorular denizine girdiğinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ona din, politika, eski sevgilileri gibi konularda arka arkaya sorular sormanız, kendisini sorgudaymış gibi hissetmesine neden olur.

    Sarhoş olup onu zor durumda mı bıraktınız?

    Bir erkeğin yeni tanıştığı bir kadını evine taşımak zorunda kalması hiç doğru değil. Birkaç içki eğlenceli gelebilir ve rahatlamanıza yardımcı olur. Fakat içkiyi fazla kaçırır, randevulaştığınız kişiyi sizinle ilgilenmek ve sizi eve taşımak zorunda bırakırsanız, onun bundan hoşlanmayıp sizi aramamasına şaşmamalısınız.

    Buluşmada yemek yemediniz mi?

    Çoğu erkek bir kadının randevuda yemek yememesini klişe olarak görüyor. Yemek siparişi vermeyerek daha zayıf, gizemli ya da seksi görüneceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü erkekler bu durumdan rahatsız oluyor özellikle de bir restorana gitmişseniz. Unutmayın; eğer yemek yeme konusunda garip davrandığınızı düşünürse, diğer konularda da garip olduğunuzu varsayabilir.

    Kendinizi çok fazla mı anlattınız?

    Bir randevuda rahat konuşmak güzel olur, ama kendiniz hakkında fazla bilgi verecek kadar rahat olmak pek hoş karşılanmaz. Fazla konuşmanız, onun sizden ters yönde uzaklaşmasına neden olabilir. Biri sizi daha 45 dakikadır tanıyorsa, hakkınızdaki tüm detayları bilmesine gerek var mı? Kendinizi şimdilik biraz tutmanızda ve tüm elinizi açmadan önce biraz beklemenizde fayda var.

    Sürekli telefona mı baktınız?

    Kadınların ilk buluşmada takıntılı bir şekilde telefonlarını kontrol etmesi büyük bir problem. Emin olun, sürekli telefonla uğraşmanız, e-postalarınıza bakmanız, mesajlaşmanız onun sizden soğumasına neden olur. Bir kişinin konuşurken, karşındakinin sürekli telefonunun ekrana bakması gerçekten kabalık. Kendinizi onun yerine koyun. Sürekli telefonunu kurcalayan o olsaydı, siz ne yapardınız?

    Sosyal medyadan her yaptığını takip ediyor musunuz?

    Onu Facebook’tan arkadaş olarak ekleyip, Twitter’dan takip edip, Instagram’a her koyduğu fotoğrafı anında beğendiyseniz, günümüzün deyimiyle onun için artık bir “sosyal stalker“sınız. Bu durum onu takıntılı olduğunuz, her hareketini takip edip onu bunaltacağınız izlenimini verir. Tüm bunları yapmadan önce biraz beklemeli ve ağırdan almalısınız

    İltifat etmeyi abarttınız mı?

    Dozunda iltifat her zaman iyi. Bir erkeğe yapacağınız ufak bir iltifatla ondan güzel bir gülümseme koparabilirsiniz. Fakat bu iltifatlar aşırıya kaçtığında, işler biraz sarpa sarabilir. Ayrıca iltifatlarınızla onu yüceltirken kendinizi önemsiz de gösterebilirsiniz, bu onun üzerinde güvensiz bir izlenim oluşturmanıza neden olabilir.
#14.08.2014 20:56 0 0 0