Bir Erkekle Nasıl Konuşma Başlatılır

Son güncelleme: 15.08.2014 20:50
  • erkeklerle iletişim - erkeklerle konuşmanın yolları - ilk tanışma - erkekler nelerden hoşlanır



    Hoş bir erkekle karşılaştığınızda, onunla nasıl konuşma başlatacağınızı bilemiyor musunuz?

    Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla iletişim kurmak gittikçe zorlaşıyor. Toplum içindeyken insanların göz kontağı kurmak yerine, gözlerini telefonlarından ayırmaması şüphesiz ki bunun nedeni. Fakat siz, sosyal medyaya rağmen göz teması kuran, size gülümseyen bir erkekle mi karşı karşıyasınız?

    Onunla nasıl iletişim kuracağınızı bilmiyor ve yanlış bir hamle yapmak istemiyorsanız, yazımız mutlaka size yol gösterici olacak.

    Bir konu hakkında görüşlerini alın


    En son aldığı albümü sorun ya da hangi barda daha iyi vakit geçirdiğini... İzlemeyi düşündüğünüz filmle ilgili yorumlarını alın. Bir erkeğe bir konu hakkındaki fikrini sormak, onu konuşmaya dahil etmenizi ve onunla iletişim kurmanızı sağlar.

    Onun tavsiyelerini alırken kendi görüşlerinizi de açıklayın ve daha çok ortak nokta yakalamaya çalışın.

    Bulunduğunuz ortamla ilgili konuşun


    Rahat bir konuşma için bulunduğunuz ortam çok önemli. Konuşmanın sınırlarını genişletmek için bulunduğunuz ortamın ne kadar güzel olduğu ya da ne kadar dolu olduğu ile ilgili karşınızdaki erkeğe yorumlar yapabilirsiniz.

    Bulunduğunuz ortam kalabalıksa ve duygularınızdan yeteri kadar eminseniz, biraz temiz hava almayı ve yürümeyi teklif edin, böylece onunla gerçekten konuşabilirsiniz.

    Küçük iltifatlarla ortamı ısıtın


    Bir erkeğe iltifat yağdırmaya gerek yok, ama ona ne kadar çekici olduğunu ya da merak uyandırıcı olduğunu söylemek, ondan tatlı bir gülümseme koparmayı garanti eder. Onunla sakalları ya da hoş ayakkabılarıyla ilgili konuşabilirsiniz, kim birkaç iltifat duymaktan hoşlanmaz ki!


    Okuduğu kitapla ilgili yorumlar yapın


    Kitap okuyorsa, dikkatini çekmek için elindeki kitapla ilgili bir şey söyleyebilirsiniz. Kitapçıda ya da kütüphanede tanıştıysanız, bu özellikle daha etkili olur. Onun favori kitaplarını henüz okumamışsanız, yorum yapmamanızı tavsiye ederiz. Ama ona sorular sorabilirsiniz. Okumak için ne kadar hevesli görünürseniz, o da sizinle diyalog kurmak için o kadar hevesli olacak.

    Ondan küçük iyilikler isteyin


    Saati sormak ya da yer tarifi almak bir erkekle konuşma başlatmak için oldukça sıradan görünüyor ama etkili olduğunu da kabul etmeliyiz. Karşınızdaki utangaç biriyse, onu gevşetmenin en kolay yollarından biri küçük iyilikler istemek oluyor. Cesaretinizi toplayın, hoşlandığınız kişiye doğru yürüyün ve ortama uygun küçük bir iyilik rica edin.

    Kıyafeti üzerinden bir konu açın


    Tanışmak istediğiniz erkek, kendi hakkında ipucu veren bir gömlek ya da tişört giyiyorsa, kıyafetine yorum yaparak bir konuşma başlatabilirsiniz. Ona üzerindeki gömlekten yola çıkarak eskilerle ilgili sorular sorabilirsiniz. Örneğin sevdiği 90’lı yılların müzik grupları hakkında... Ya da gittiği üniversitenin amblemini taşıyan tişörtünden yola çıkarak derslerini, akademisyenlerini sorun. Oldukça makul bir konu başlatma tekniği, değil mi?

    Bir kahve kaçamağı teklif edin


    Hoşlandığınız kişiyle aynı ofiste çalışıyorsanız, neden onu bir kahve içmeye davet etmiyorsunuz? Böylelikle ufak bir kahve molası verebilir, ona iş hakkında sorular sorarak konuşmaya başlayabilirsiniz. Uygun zamanı yakalarsanız, teklifinizin reddedilme ihtimali çok az.
#14.08.2014 21:52 0 0 0
#14.08.2014 23:26 0 0 0
  • Bunlar üzerine konu açılırsa iki düşman olunur bence :D
#15.08.2014 20:17 0 0 0
  • sen ne anlan acaba
#15.08.2014 20:24 0 0 0
  • Çok cahilsin Seninle tartışmayacağım :D
#15.08.2014 20:50 0 0 0