Protein Tozuna Dikkat

Son güncelleme: 10.09.2014 19:42
  • kas yapmak için protein tozu kullanmak - kas yapmak için beslenme - kas yapan yiyeceklerProtein özellikle kasları kısa sürede geliştirmesinden dolayı kas yapmak isteyen kişilerin bol miktarda tükettikleri arasında yer almaktadır.

    Protein kaynakları nelerdir konusunda bilgi vermemiz istendiğinden dolayı sizlere protein içeren besinler nelerdir konusunda bilgi vereceğiz.

    Protein en çok hayvansal gıdalar içerisinde yer almaktadır. Yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynir içerisinde bol miktarda protein bulunmaktadır. Özellikle kısa süre içerisinde kaslarınızın gelişmesini istiyorsanız bu ürünleri sıklıkla tüketmenizi tavsiye ederiz.

    Hayvansal ürünler yerine bitkisel ürünlerden protein almak isterse kuru fasulye, nohut gibi kuru baklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeği gibi ürünleri tüketmeniz yeterli olacaktır.

    Bazı yeşil sebzelerde de protein bulunmaktadır ancak protein miktarı az olduğundan dolayı o yeşil sebzeleri listemize eklemedik.

    Kas yapmak isteyen birçok genç hayatını hiçe sayıp protein tozu kullanmaktadır. Dengesizce kullanılan bu protein tozları vücudun da dengesizleşmesine neden olur.

    alıntı
#10.09.2014 19:42 0 0 0