Türk Milletinin insanlığa Yaptığı Hizmetler Nelerdir

Son güncelleme: 12.09.2014 11:09
  • türk ulusu - türk milletinin insanlık için yaptıkları - türklerin buluşları - demirin bulunuşu - tekerlikli savaş araçlarının bulunuşuDünyanın en eski ulusunun Türk ulusu olması insanlık adına yapılan şeylerde ön planda olmamızı sağlamaktadır.

    Bu faydalar içerisinde yer alan en önemli husus Türklerin en ileri seviyeye ulaşmış uygarlıkları oluşturmuş olmalarıdır. Zamanın teknoloji bakımından en ilerlemiş milleti Türklerdi.

    Günümüzde kullanılan en önemli teknolojik ürünlerin neredeyse hepsinin bünyesinde yer alan demir ilk olarak Türkler tarafından bulunmuştur.

    Tekerlekli ilk savaş araçlarını Türkler üretmiş ve Çinlilerle yapılan savaşlarda bu araçları etkin şekilde kullanmışlardır.

    Yaptıkları çalışmaları sadece kendileri kullanmamış ve bu çalışmaları diğer milletlere de öğretmen için birbirleriyle yarışmışlardır.

    Türkler günümüz Avrupa milletleri olarak nitelendirilen kişilerin dedelerdir. Çünkü kavimler göçü sayesinde buralara yerleşen Türkler günümüz Avrupa milletinin oluşmasını sağlamışlardır.

    alıntı
#12.09.2014 11:09 0 0 0