Askerlik Tecili Durumu Sorgulama

Son güncelleme: 14.09.2014 11:55
  • askerlik tecili - askerlik tecil durumu öğrenme - askerliği tecil ettirmekSizlerinde bildiği gibi yapılan son düzenleme sonrasında maksimum tecil yaşı 28 oldu. Her ne olursa olursun mazeretiniz kabul edilmeyeceğinden dolayı bu yaştan sonra askere gitmeniz gerekmektedir.

    Askerlik tecili sorgulama ve askerlik tecil durumu öğrenme konusu birden bire yetkililerin askerlik yaş sınırını düşürmesiyle merak edilenler arasına girmiş durumda.

    Kısa zaman öncesine kadar askerlik tecil durumu sorgulama işlemleri internet üzerinden yapılamıyordu ancak e-devlet kapısının aktif olmasıyla birlikte artık e-devlet şifreniz sayesinde askerlik tecil durumu öğrenme ve askerlik tecil tarihi öğrenme gibi konular hakkında e-devlet sitesinden bilgi alabilmektesiniz.

    İlgili web sitesine girip askerlik işlemleri bölümüne geçiş yapın. Kullanıcı adınız ve şifreniz aracılığı ile sistemde online olun. İlgili menülerden askerlik durumunuz hakkında bilgi edinebilirsiniz.

    e-devlet sistemin bir hayli karışık olduğundan birçok kişi askerlik tecil durumu öğrenme sayfasına ulaşamadığını dile getirmektedir. Eğer sizlerde sistemin azizliğine uğrayan kişilerden birisiyseniz kafanızı daha fazla bulandırmadan, en yakın askerlik şubesine giderek tecil durumunuz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Eğer askerlik süreniz yaklaştıysa askerlik yeri öğrenme bağlantısından askerliğinizin nereye çıktığını öğrenebilirsiniz.

    alıntı
#14.09.2014 11:55 0 0 0