Malzemeler

6 Adet enginar
2 Adet soğan
1 Adet havuç
1 Çay kaşığı tozşeker
15 Adet mantar
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Yarım limon suyu
Tuz

Hazırlanışı

Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında kavurun.
İnce kıyılmış mantar ve küp şeklinde doğranmış havuçları ilave ederek bir süre daha kavurun.
Tuz ve tozşeker ekleyip karıştırın.
Enginarları temizleyip tencereye dizin.
Hazırladığınız harçtan ortalarına doldurun.
1 çay bardağı sıcak su ilave ederek kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
Ocaktan almadan önce limon suyunu ekleyin.
Enginarları servis tabağına alıp kıyılmış dereotu ile süsleyin.
Ilık yada soğuk olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 469
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:35
GÜZELL OLMUŞŞ SAOLLL
by_KaRizMa Tarih: 28.03.2008 20:13
emegine salik paylasimin icin saol
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:18
ellerine sağlık
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:35
tarif için teşekkürler:23: