Malzemeler


1 adet bonfile
1 yemek kaşığı kıyma
10 adet antep fıstığı
30 gr pastırma
Yarım yemek kaşığı tereyağı
Dereotu
yapılışı:

İlk olarak, bonfileyi incecik dövün. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin. Daha sonra içe doğru sarın. Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp, eritin. İnce ince doğradığınız 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın. Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun. Dilediğiniz garnitürle servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 452
favori
like
share