Nokia Smartphone Concept

Son güncelleme: 07.06.2007 19:04
  • E3 Gaming konferansında N-Gage oyunlarını diğer telefonlarda da sunacağını açıklayan Nokia'nın yeni bir konsept telefonunun ilk resimleri internette dolaşmaya başladı. Resimlerin kalitesi cihazın gerçek olduğunu gösteriyor.
    Nokia E3 oyun konferansında mobil oyun platformunu daha fazla geliştireceğini ve N-Gage oyunlarını destekleyen yeni cihazlar üreteceğini açıklamıştı. Şimdi internette yeni ürün resimleri dolaşmaya başladı.

    Resimlerde görünen cihaz daha çok konsept ürüne benziyor, ancak resimlerin kalitesi telefonun yeni nesil ürünlerden biri olduğu hissini veriyor.

    İsmi ve özellikleri belli olmayan cihaz görünüşe göre Nokia'nın Series60 arayüzüne sahip. Çok ince olan telefonun alt tarafında çıkartılabilen tuş takımı var. Üst tarafındaki "çekmecede" oyun oynamak için gereken düğmeler bulunuyor.

    Cihazın üst kapağında tahminen Nokia N-Gage'de olduğu gibi menüyü dolaşmak için kullanılan dört yönlü navigasyon düğmesi bulunuyor. Bunun yanında ikinci bir navigasyon düğmesi mevcut.

    Bu cihazı yeni bir N-Gage olarak göremeyiz, ancak Nokia'nın konsepti yeni nesil cihazların bir hayli enteresan olacağını gösteriyor. Ben beğendim. Yeni cihazlar telefon ve PIM fonksiyonları yanısıra "Next Generation Gaming on Demand" desteğine sahip olacaklar. Oyunları GPRS üzerinden veya doğrudan internetten cihaza yükleyerek verileri yeni oyun platformu SNAP (Scaleable Network Application Package) üzerinden başka oyuncularla paylaşabilirsiniz.

    noimage

    noimage
#07.06.2007 19:04 0 0 0