Hamza Hamzaoğlu

Son güncelleme: 07.12.2014 11:41

  • Maç Sonu: Hamza Hamzaoğlu
    noimage
    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1'lik Akhisar Belediyespor maçının ardından yayıncı kuruluş kameralarına açıklamalarda bulundu. Teknik direktörümüz, Galatasaray'ın başında çıktığı ilk lig maçının ardından şunları söyledi:

    "İyi bir takıma karşı oynadık. Maça çok iyi başladık. Çok hareketliydik. İyi pozisyonlar yakaladık, gol noktalarına iyi geldik. Daha sonra biraz bocaladık, rakip biraz gelmeye başladı ilk yarının sonlarına doğru. Ama orada da Umut’u sağ tarafa çekip biraz daha dengeli olmaya başladık. İkinci yarıda yine aynı düzene döndük, Burak’ı biraz arkada kullanmaya çalıştık. İyi, tempolu bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, hepsi güçlerinin tamamını sahaya yansıttılar. Ama sonda yediğimiz golü yememeliydik. Bu hataları yapmamamız, konsantrasyonumuzu maçın tamamında sahaya yansıtmamız gerekiyor.

    Bir haftada çok şey değiştirmemiz mümkün değil ama her şeyden önce oyuncularımız fedakârlık yapmaya ve birlikte oynamaya başladılar. Daha önce tek tek bir şeyler yapıyorlardı ama birlikte yapamıyorlardı. Takım hâlinde hem savunmada hem hücumda beraber hareket etmeye, aynı şeyi düşünmeye başladık. Bu da farklı bir görüntü ortaya çıkardı.

    Bruma önceden çok şans bulamamış olabilir ancak şu anda keyif alıyor oynarken. Sahada arkadaşlarıyla mücadele etmekten mutluluk duyuyor. Yetenekleri tartışılmaz, hızı ve top tekniği çok üst düzey. Takımı hücuma taşımakta çok etkili bir silahımız olacak. Takımla beraber oynamaya alıştıkça daha da iyi olacak. Ancak takım olarak herkes çok iyiydi, hepsini saymak gerekir, görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştılar ve yaptılar. Akhisar’a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

    Benim için Galatasaray taraftarının sevgisini kazanmak, buna layık olacak işler yapmak çok çok önemli. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz sahada doğru işler yapmaya, keyif almaya çalışıyoruz. Onlar da bizimle birlikte keyif alırlarsa çok güzel işler yapacağız."
#07.12.2014 11:41 0 0 0