Buralarda Zaman Durdu

Son güncelleme: 19.07.2007 08:28
  • noimage


    Zaman sensiz geçmiyor,senleyse yetmiyor..

    Bi $arkida böyle diyordu.
    Aslinda daha önceden de bildigim bir $arkiydi ama bugün daha bir bize ait gibiydi sanki.Senden uzaktayken saatler geçmek bilmezken seninleyken koca üç gün ve iki gece nasil da çabucak geçti ve $imdi yine ellerin uzagimda.

    Ellerim kimsesiz,yapayalniz..

    Uzaklik her zaman zor olmu$tu ama bu kez daha bir koydu bana..Çünkü gözlerinde aciyi gördüm bu kez,ruhunda derin yaralari..

    Her $eyi yutuyor $imdi zaman... Seni sikica tutup buralardan götüremedigim ve hak etmedigin tüm o çirkinliklerden koruyamadigm için nasil üzgünüm bilemezsin...

    Oysa ki son üç gün tamamen unutamadigimiz yaralara ragmen ne güzeldi.Bir gece seninle uyumak ve ertesi sabah uyandigimda seni yanimda bulmak..Sicacik bir Cennete,ellerine dokunmak...

    O an avucunun içi olmak istiyorum... Elinin alt yüzünde sakli kalan o sicacik Cennet olmak istiyorum... Ama asla avucunun içinde degil.. Avucunun içinde olursam dü$ürür ya da unutursun belki de bir yerde beni...Oysa ben o sicacik cennette ölene kadar kalmak istiyorum...

    Ama senli sabahlarim son buldu i$te yine.Sen mecbur oldugun kente giderken ben yalnizligimin $ehri'nde bir ba$ima kaldim ..

    Gitmek mi daha zor yoksa kalmak mi?Uzagina dü$en sevdiginse her ikisi de belki..Ikimiz de çok acidik bu ayrilikta ama hani dün gece isitmak için bana sarilirken dedin ya dünya soguk,birbirimizi isitmak zorundayız.'diye i$te biz hep bunu yaptik.

    Elimizde islak bir bez vardi. O bezi sira ile birbirimizin alnina dayadik. Zaman zaman yandik zaman zaman söndük. Bazen aylarca sustuk bazen gecelerce konu$tuk. Her sefer çilginnca kavu$tuk ve yine her sefer zorlanarak ayrildik.

    Ben $u son bir kaç günde ögrendim ki herkesin acisi kendine büyük.

    önemli olan kendimiz ne kadar agir yarali olursak olalim bir ba$kasindaki kanamayi durdurmaya çabalayacak kadar 'insan' kalabilmekmi$... Sen kendi yaralarina hiç aldirmadan gecelerce benim ba$imda bekledin

    Ben bugün daracik zamanlarda bir dünya dolusu $eyin nasil payla$ildigini biliyorsam sebebi sensin...

    Cebimde sana kelimeler biriktirdim ben yine.Ve bugün bir dua etmek istiyorum.

    Allahim yeryüzündeki bu en küçük gövdeli devi koru. Kendini hiçe sayarak her zor animda elimden tutan, sikintimi dinleyen bu güzel yaratiga huzur ver artik. Ne olur daha fazla aglamasin. Ne olur insanlar artik O'na zarar vermesin.

    Allahim ne olur a$ka hakettigi tüm mutluluklari gönder.

    Onun adi ...... Allahim.

    Lütfen artik ......imin yüregine yagmurlar yagmasin..!!
#07.06.2007 23:05 0 0 0
#09.06.2007 10:26 0 0 0
  • bu duaya amin dıyorum :)
#09.06.2007 13:12 0 0 0
  • ellerine sağlıq
#19.07.2007 08:28 0 0 0