Motorola Razr V3

Son güncelleme: 27.12.2007 09:54
  • Hayat kadar ince hayat kadar keskin Moto Razr V3 olağanüstü performans sunması için uzmanca tasarlandı. Ultra ince tasarımının içinde MPEG4 video oynatma, Bluetooth kablosuz bağlantı, dijital kamera ve bunlar gibi bir çok özelliği barındırıyor. İnce kesim tuş takımı, minimal dizaynı ve metal yüzeyi ile V3 performansı kadar görüntüsüyle de dikkati çekiyor.
    Ultra-ince Motorola RAZR V3 kalıpları alt üst ederek, cep telefonu sektöründe standartları yükseltiyor...
    Motorola, Inc. (NYSE: MOT), kablosuz iletişimin dünya liderlerinden Motorola, RAZR V3 ile cep telefonu pazarına damgasını vuruyor. " Bir kalıp metalden üretilmiş gibi görünen" bu rafine, sportif ve çok sayıda özelliğe sahip, ultra ince telefon hem tasarım hem de mühendislik alanında büyük yenilikleri barındırıyor.
    Motorola RAZR V3'ü yaratan ekip, gerçek anlamda bir 'ilkler telefonu'na imza attı. Motorola'nın yeni V3 modeli hayalleri zorlayan bir teknolojinin ve üstün tasarımın özünü yansıtıyor. Yalnızca 13.9 mm kalınlığında ve 53 mm enindeki ( bir kredi kartıyla aynı ene sahip) bu telefon piyasanın en ince telefonu olmasının yanı sıra, zengin bir menüye, mükemmel bir performansa ve eşsiz bir tasarıma sahip.
    Dokunarak Hissedilen ve Eşsiz
    V3'e dokunmak ve hissetmek eşsiz bir keyif. V3'te metal materyaller ve boyalar ile gerçek anlamda görsel bir etki yaratan, kullanışlı, pürüzsüz bir telefon ortaya çıkarılımış. Tuş takımının metal görünümü ışığı zarif bir biçimde yansıtırken, ışıklandırılmış mavi panel her bir tuşu ya da karakteri aydınlatıyor..
    Objektifinize Dünyayı Hapsedin
    Motorola V3'ün mükemmel kamerası ve ön izleme özelliğiyle göz alıcı resimler oluşturun. VGA kameranın etkili 4x dijital zoomu ve hızlı resim kontrolü sayesinde mükemmel sonuçlar elde etmek mümkün.
    Görsel İletişim
    MPEG 4 video kliplerini parlak renkler ve 22kHz polifonik ses eşliğinde izleyin. 176x 220 piksel 2.2 inç renkli ekran ve 3 boyutlu grafik motoru sayesinde en sevdiğiniz dijital resimleri hayata taşıyın.
    Stil ve Teknolojinin Mükemmel Bileşimi
    Sıra dışı bir forma sahip olan V3 ile Bluetooth® teknolojisi sayesinde özgür bir iletişim kurabilirsiniz. Seslerin, resimlerin ve videoların, kabloların yardımına gerek duyulmadan iletildiği, kablosuz bir dünyaya adım atın.
    Dünyanın Etrafını Dolaşın
    Hiçbir aramayı kaçırmadan dünyanın etrafını dolaşın. Dört bant teknolojisi sayesinde dünyada 100'den fazla ülkede bağlantınız kesilmez.
    Motorola PCS Başkanı Tom Lynch RAZR V3'ü," Biz Motorola, cep telefonlarında sıra dışı tasarımlar gerçekleştirmek ve geliştirmek için mücadele ediyoruz. Beklentileri aşan RAZR V3, bir yandan devrim yaratacak yenilikler ortaya koyarken, diğer yandan kablosuz endüstri ürünleri için çıtayı yükseltmektedir " sözleriyle takdim ediyor.
    Kökten yenilikçi ve farklı Motorola RAZR V3'ün 2004 Sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanıyor

    Standart Gsm
    Ağırlık (Gr) 95
    Şebeke Frenkansı (Mhz) 900/1800/1900/850 Dört Band
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 98 x 53 x 13.9
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 7
    Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 290
    Telefon Hafızası 5 MB Dahili Hafıza
    Ekran Tipi TFT, 65.536 renk, 176 x 220 piksel, 4096 renk CST
    Pil Tipi (mAh) 750 Li-ion
    Bas Konuş Yok
    Wap Var
    Titreşim Var
    Handsfree Var
    Infra Red Yok
    Dahili Modem Var
    Oyun Var
    Polifonik Melodi Var
    Mp3 Çalar Yok
    Ses Kayıt Var
    Ses ile Arama Var
    GPRS Var
    Bluetooth Var
    MMS Var
    Destekleyici GSM Hizmetleri Var
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil

    Diğer Özellikler
    Renk - Özel aluminyum,Bağlantı - CE Bus (USB / Bluetooth),WAP Tarayıcı - 2.0,GPRS - Sınıf 10, EMS 5.0, Dört bant,MMS (Resim / foto + metin + ses),Uyarı tipileri - 40 adet polifonik melodi, 4 adet MP3 melodi & download için hafıza,MOTOMIXER? (Remix yapılabilen MIDI zil yazılımı),J2ME Oyunlar - Golf©, Skipping Stones©, Bilardo© (bölgeye ve operatöre göre değişebilir) & download için hafıza,Sesli Video Klip Oynatma,Dahili Dijital Kamera


    noimage

    noimage
#09.06.2007 08:45 0 0 0
  • ßiLqiLerin için saqoL...
#27.12.2007 09:54 0 0 0