Android Kullananlar Müjde- Skype'ın Yeni Özelliği

Son güncelleme: 19.02.2015 10:29
  • Skype - android - yenilendi - özellikler - android kullanıcılarına müjde

    Eğer Android telefonunuzda Skype kullanıyorsanız, uygulamanın yeni sürümünün bu özelliği sizleri memnun edebilir.

    noimage

    Bugün yenilenen Skype’la birlikte artık, hedefteki kişi çevrim dışıyken bile ona resim yollanabilecek. Alıcı, Skype’a mobil uygulamadan giriş yaptığında, kendisine yollanan resim ya da resimleri bir bir alacak.

    Skype’ınAndroid telefonlara yüklenebilen sürümünün kazandığı bir diğer özellik de picture-in-picture modu. Bu sayede telefonda başka bir uygulama kullanırken, diğer yandan Skype sohbeti de görüntülenebilecek. Bu özellik uzunca bir süredir tablet versiyonunda bulunuyordu zaten. Artık telefonlar da picture-in-picture’a kavuşmuş oldu.

    Platformun iOS uygulaması da URI (Uniform Resource Indentifiers) desteğine kavuşuyor. Bu da uygulama geliştiricilerin, kendi uygulamaları içerisinden direkt olarak Skype’a link oluşturabilmelerine yarayacak. Örneğin Foursquare’deki bir numarayı, doğrudan Skype üzerinden aramak mümkün olacak. Bunun için, elbette ki cihazda Skype’ın da yüklü olması gerekiyor.

    Microsoft’un 2011'de satın aldığı Skype, son olarak gerçek zamanlı çeviri özelliğiyle gündeme gelmişti. Bu özellik sayesinde dil sınırını ortadan kaldıran platform, lansmanda oldukça başarılı bir şekilde çalışmıştı. Daha sonra Microsoft, uygulamayı çocuklara kullandırmış, çocukların yüzünde şaşkınlık ve güzel gel bir gülüş bırakmıştı.


    Alıntı
#19.02.2015 10:29 0 0 0