Dünya Bunu Konuşuyor

Son güncelleme: 21.02.2015 23:16
  • Fırat Demirhan Haberleri - eBay Araç Alım Satım Siteleri - Aracımı Satmak Zorundayım

    Dünya bu Türk'ü konuşuyor


    noimage

    Fırat Demirhan otomobilini eBay'de satışa çıkardı olanlar oldu...

    Dünya bu Türk'ü konuşuyor


    Almanyanın Hagen kentinde oturan 29 yaşındaki Fırat Demirhan adlı bir Türk genci E-bay açık arttırma sitesine verdiği uzun ve sevimli ilanıyla Almanyada gündeme oturdu.

    Türk genci, çok sevdiği arabası için verdiği 'Kız arkadaşımın isteği üzerine aracımı satmak zorundayım' başlıklı ilan büyük ilgi çekti. Demirhan, sayfalarca kız arkadaşının hamile kalması nedeniyle ve aracın bebek geldiğinde kendilerine küçük geleceğini detaylı ve oldukça samimi bir dille anlatması üzerine, ilan 150 bin kişi tarafından okuyunca internet fenomeni haline geldi.



    YENİ ARAÇ HEDİYE EDİLECEK

    Tüm basının peşine düştüğü Türk genci bir anda Almanyada gündeme oturdu. Satışa sunduğu otomobilin üreticisinin üst düzey yöneticilerinden Karl-Thomas Neumann Twitter'dan yaptığı açıklamada kendisine bir otomobil hediye istemek istediklerini belirtti.

    JAPONYADAN BİLE GÖRÜŞME TEKLİFİ ALDI

    WAZın haberine göre Fırat Demirhanın ünü dünyaya yayıldı. Fıratın sevimli usüluyle uzun yazma yeteneğine hayran olan bir çok reklam şirketinin kendisine metin yazıcı olarak çalışması için iş teklifinde bulunduğu haberde yer aldı. Çok sayıda televizyon ve gazetenin Fırat Demirhanla röportaj için Hagene gittiği öğrenilirken, Japonyadan da televizyon kanallarının görüşme isteğinde bulundukları haberlerde yer aldı.


    haber
#21.02.2015 19:38 0 0 0
  • Şimdi herkes bu aracı almak ister bak :D
#21.02.2015 23:16 0 0 0