Messenger Yeni Özelliklerle Güncellendi

Son güncelleme: 25.02.2015 11:45
  • Facebook - Facebook Messenger - Facebook Messenger Güncelleme - Messenger Yenilikler


    Facebook Messenger'ın iOS'taki uygulaması güncellenerek yeni özelliklere sahip oldu. Messenger uygulaması ile fotoğraf göndermek artık çok kolay.

    noimage

    Sosyal medya devi Facebook, geçtiğimiz yıl mesajlaşma özelliğini kullanmak için kullanıcılarını Messenger uygulamasını yükleme zorunluluğunu getirmişti. O an için bir takım sorunları olan Facebook Messenger uygulaması güncellenerek hatalarından kurtulmuş ve stabil sorunsuz bir hale gelmişti.

    Yapıştırma, video, fotoğraf ve ses kaydı gönderme gibi özelliklerin yanında sesli arama yapma imkanı sağlayan Messenger uygulaması bugün bir kez daha güncellenerek kullanıcılara yeni özellik sundu. Sürüm numarası 22.0 olan bu güncelleme ile iOS cihazlarda Messenger üzerinden fotoğraf paylaşmak daha kolay hale geldi.

    iOS 8'de başka uygulamaları kullanırken paylaş düğmesine dokunarak fotoğrafları, videoları ve bağlantıları doğrudan olarak Messenger uygulaması ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

    noimage

    Apple'ın iOS 8 ile gelişmiş paylaşma seçenekleri sunmasından sonra Dropbox, OmniFocus, Pinterest ve LinkedIn gibi birçok uygulama bu tip özellikler ile güncellenmişti. Bakalım bu karavana Messenger'dan sonra hangi uygulama katılacak.


    Alıntı
#25.02.2015 11:45 0 0 0