Turkcell 4G için Kolları Sıvadı

Son güncelleme: 02.03.2015 13:34
  • Turkcell - Turkcell 4G - Turkcell 4G Ne Zaman - Turkcell 4G de iddalı - Turkcell 4G İçin Kolları Sıvadı

    Turkcell çok yakında ülkemizde faaliyet gösterecek 4G teknolojisi için önemli açıklamalarda bulundu. Turkcell 4G alanında lider olmak istiyor.

    noimage

    Turkcell Genel Müdür Vekili İlker Kuruöz, mobil iletişim sektörünün nabzının attığı Mobil Dünya Kongresi (GSMA) öncesinde, Barcelona’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sektörün geleceğine yön veren GSMA’in Yönetim Kurulu’nda Türkiye’yi temsil eden İlker Kuruöz, Türkiye’nin önündeki 4G ihale süreci ve mobil iletişim sektörünün 2020 vizyonuna dair görüşlerini paylaştı.

    4G’ye geçişle 3G’de mümkün olmayan yeni bir mobil deneyim fırsatının doğacağını vurgulayan Kuruöz, “4G ile hem şirketlerimizin küresel rekabet gücü artacak, hem de insanlarımız bilgiye çok daha hızlı ulaşabilecek. Bu yeni dönemde Turkcell olarak, 3G’de olduğu gibi 4G’de de en üstün kapasiteli lisansa talibiz. Müşterilerimize eşsiz ultra mobil genişbant deneyimi sunmak adına ekonomik ve teknolojik bütün imkanlarımızı seferber ettik.” diye konuştu.

    noimage

    4G ile yüksek hız Türkiye’de olacak

    Bugün Turkcell şebekesinde kullanılan data miktarı, 3G lansmanı öncesine göre 200 kat arttı. Turkcell, 4G ile yeni ve farklı frekans bantlarının birlikte kullanımı ile çok daha yüksek hız, çok daha düşük gecikme süreleri sunacak. Turkcell 4G’de de 3G’de olduğu gibi en üstün kapasiteli lisansa talip.
#02.03.2015 13:34 0 0 0