Ada fubolcularından örnek davranış

Son güncelleme: 11.06.2007 09:46
  • [u]İngiltere Milli Takımı futbolcuları bundan sonra milli maçlarda para almadan oynayacak. Futbolculara ödenecek ücretlerin hayır kurumlarına bağışlanacağı açıkland...
    [/u]

    noimage
    [u]Örnek davranış[/u]
    Guardian gazetesine konuşan İngiltere Milli Takım kaptanı Terry, "Her futbolcu yerel ve ulusal düzeyde yardım kurumlarına hizmet veriyor. Fakat, takım olarak rolümüzü sadece hayır kurumlarına para vererek değil, bazı önemli konulara dikkat çekmek için de kullanacağız. Tüm arkadaşlarım hayır işlerine destek vermeye hazır" dedi.

    İngiliz futbolcuların aldığı bu kararla, 2010 Dünya Kupası'na kadar 1 milyon sterlin para toplayacakları belirtildi.

    Milli takımdan alacakları primleri hayır işlerinde harcamak isteyen İngiliz futbolcular 7 kişilik komite kurdu. Chelsea'den Terry ve Lampard, M.United'tan Ferdinand ve Neville, Liverpool'den Gerrard ve Carragher ve Newcastle United'tan Michael Owen'dan oluşan komite, toplanan paraların hangi hayır işinde kullanılacağını seçecek.

    [u]Beckham'ın menajeri üstlendi[/u]
    İngiliz futbolcuların Milli Takım'da aldıkları ücretler maçların sonucuna göre veriliyor. Her bir futbolcuya, galibiyette bin 500, beraberlikte bin, mağlubiyette 700 sterlin ödeniyor. Futbolcuların ayrıca alacakları primleri de hayır kurumlarına bağışlayacakları, iki yılda bir 500 kişilik hayır amaçlı düzenlenecek yemeklere katılacakları belirtildi.

    Milli oyuncuların hayır işleri için toplayacakları paraları David Beckham'ın menajeri Terry Byrne yönetecek.


    milliyet
#11.06.2007 09:46 0 0 0