Arpacık Soğanlı Somon Tarifi

Son güncelleme: 26.03.2015 17:36
  • noimage
    15 adet arpacık soğan
    1 dilim somon
    1 çorba kaşığı tereyağı
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    Tuz
    karabiber
    Süslemek için:
    Limon dilimleri
    maydanoz yaprakları

    Tereyağını kızdırıp somonu arkalı önlü kızartın. Ocaktan almadan tuz ve karabiber ekleyin. Diğer taraftan zeytinyağını bir tavaya alıp, temizlenmiş arpacık soğanları ekleyin. Tuz ve karabiber serpin. Yaklaşık 20 dakika orta ateşte sote edin. Pişen balığı servis tabağına alın ve yanına arpacık soğanları yerleştirin. Limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis yapın.
#26.03.2015 17:36 0 0 0