Adam Olmuş Çocuklar Kitabı Ve Sergisi

Son güncelleme: 10.05.2015 22:03
  • Adam Olmuş Çocuklar - Başarının Sırrı - Ünlülerin Hayatı
    'Adam Olmuş Çocuklar' kitabı ve sergisi...

    Ünlü isimler, çocukluk fotoğraflarıyla, Üsküdar Belediyesince hazırlanan Adam Olmuş Çocuklar - Başarının Sırrı adlı kitapta yer aldı.

    noimage

    Ünlüler, kitapta, birbirinden ilginç, bilinmeyen hikayelerini anlattı. Kitabın tanıtımı amacıyla, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir toplantı ve sergi düzenlendi.

    Kitapta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eski milli futbolcu Metin Tekin, Nuri Albayrak, Amir Ateş, Hülya Koçyiğit, Hüner Coşkuner, İskender Pala, Cüneyt Çakır, Ümit Meriç, İzzet Günay, Yavuz Karakaş ve Neşe Erberk gibi sanat, siyaset, iş dünyası ve sporda başarılı olmuş 42 isimle yapılan özel röportajlar ve bu isimlerin çocukluk dönemlerine ait fotoğraflar yer alıyor.

    Kitapta yer alan fotoğraflardan oluşan sergi de, tanıtım toplantısıyla birlikte ziyarete açıldı. Kitapta ve sergide, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukluk dönemine ilişkin 2 fotoğrafı da yer aldı.

    Kitaplar, Üsküdar'daki orta öğretim okullarında ücretsiz dağıtılacak.

    Programa, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Alp Yalman ile bazı tiyatro ve sinema oyuncuları da katıldı.

    Bu arada, sergi ve kitapla ilgili 4 dakikalık bir de tanıtım videosu hazırlandı. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sınıfta öğrencilerle yaptığı sohbet de yer alıyor.
#10.05.2015 22:03 0 0 0