30 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Son güncelleme: 30.07.2015 05:13
  • burç yorumları - günlük burç yorumları - 30 temmuz günlük burç yorumu - 30 temmuz 2015 günlük burç yorumu
    Koç
    Sevgili Koç, telaşlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirmek için çok fazla alana dağılmadan enerjinizi belirli bir konuya yönlendirmelisiniz. Sabah saatlerinde karamsar olma eğiliminde olabilirsiniz.

    Boğa
    Sevgili Boğa, İkizler burcundaki Ay'ın telaşlı ortamı size hiç uymazve siz herhangi bir konuda adım atmadan önce etraflıca düşünmek istersiniz ama bugün maddi konularda daha hızlı davranmanız ve tempoya ayak uydurmanız gerekecek.

    İkizler
    Sevgili İkizler, burcunuzdaki Ay sizi ön plana çıkarıyor ve aynı zamanda duygularınızla yüzleşip dışa yansıtmanız için sizi teşvik ediyor. Ay'ın da etkisiyle zaten değişken olan ruh haliniz gün içinde dalgalanmalar gösterebilir.

    Yengeç
    Sevgili Yengeç, Ay bugün yıldız haritanızın en sakin köşesini aydınlattığı için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. En verimli çalışmalarınızı, kendi başınıza sakin bir köşede kaldığınız zaman yapabileceksiniz.

    Aslan
    Sevgili Aslan, bugün sosyal bir gün olabilir ve arkadaşlarınızla ve gruplarla beraber olmak isteyebilirsiniz. İş için de olsa kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Esnek olursanız canlı ve neşeli bir gün geçirebilirsiniz.

    Başak
    Sevgili Başak, Ay sorumluluklarınızı ve başkalarına olan
    yükümlülüklerinizi vurguluyor. Yorucu ve işlerle dolu bir gün geçirebilirsiniz ama zaten Zodyak'ın en çalışkan burçlarından biri olarak işlerin çokluğu gözünüzü korkutmaz.

    Terazi
    Sevgili Terazi, genelde büyük düşündüğünüz ve olaylara tepeden bakabildiğiniz bir gündesiniz. Uzun vadeli planlara odaklanmak isteyebilirsiniz ama bir yandan da günlük işlerin detayları sizi bekleyecek.

    Akrep
    Sevgili Akrep, daldan dala atlayan İkizler burcundaki Ay'ın enerjisi sizin gibi konsantrasyonu yüksek olan bir burca pek iyi gelmeyebilir. Kendinizi serbest bırakabilirseniz bugünden daha fazla zevk alabilirsiniz.

    Yay
    Sevgili Yay, Ay partnerlik evinizi aydınlatıyor ve işbirliklerini ön plana çıkarıyor. Bugün bireysel davranma günü değil, tam tersi partnerinize uyum sağlama günü. İnisiyatifi partnerinize bırakırsanız sizin için daha yararlı olacak.

    Oğlak
    Sevgili Oğlak, Ay iş evinizi aydınlatıyor, bunun sonucunda da günlük işlerle ve detaylarla dolu bir gün sizi bekliyor. Görev duygunuz ağır basabilir ve yapmanız gereken pek çok iş olduğunuz görebilirsiniz.

    Kova
    Sevgili Kova, bugün kendinizi enerjik ve formda hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız çok olsa bile, hayatın renkli yönlerine odaklanabilecek ve keyif aldığınız işlere konsantre olabileceksiniz.

    Balık
    Sevgili Balık, bugün daha çok dış dünya ile meşgul olmanız gerekse bile düşünceleriniz özel yaşamınıza odaklanıyor. Eviniz ve anne babanızla ilgili konular asıl önceliğiniz olabilir. Kariyer ve sorumluluklar üzerinizde baskı yaratabilir.

    Alıntı
#30.07.2015 05:13 0 0 0