Yay Burcu Ağustos 2015 Aylık Burç Yorumları

Son güncelleme: 30.07.2015 05:16
  • burç yorumları - aylık burç yorumları - ağustos aylık burç yorumu - yay burcu ağustos aylık burç yorumu
    Sevgili Yaylar, Ağustos'da büyük bir serüven, belki de yabancı ülkeyi keşfetmeyi, hayal edeceksiniz. Bu seyahat bu ay içinde gerçekleşip gerçekleşmemesi, kendinize şu anki ufuklarınızın ötesinde bir yaşam hayal edebilme iznini vermenizden ve böylece kendinizi günlük rutininizin dışında bir şeyler yapma olasılıklarına açmanızdan daha az önemli olacak. 9. Ev aynı zamanda yüksek eğitimi de sembolize eder bu nedenle daha fâzla eğitim alma isteği yeniden uyanabilir. Ancak bu illa ki becerilerinizin sayısını arttırmak anlamında olmak zorunda değil, daha çok sizi daha önce hiç gitmediğiniz yerlere götürecek bir zihin yolculuğudur. Bu ayın 14 Ağustos'daki bir Yeniay meydana geliyor.. Bu dönemde rüyalannız oldukça aktif olacak ve size, Örneğin nerede olduğunuzla ve sizi nelerin beklediğiyle ilgili çok şey anlatabilir. Daha fazla sorumluluk üstlenmeye istekliyseniz, bu ay, seyrek görülen bir üçüncü kavuşum, yani Ağustos'daki çalışkan Aslam Yeni Ayı, iyi şans getirebilir. Arkadaşlar ve Dilekler Eviniz olan 11. Evdeki bu Yeni Ay, buyur-gan Satürn ile birleşir ve neşeli Jüpiter ile üçgen oluşturur.

    Rolünüzü kalpten oynadığınız sürece, işte ya da oyunda diğer insanların arasına katılmanın aktiviteler çemberinizi genişletebileceğin in kesin bir işaretidir. Ayrıca kendinizi dürüstçe konuşmak yerine kibar olmak konusunda baskı altında hissedeceksiniz. Diğer insanlar onayiamasa bile, duygularınızı kabullenin. Daha sonra karışıklığa neden olmamak için duygulanma hiç kimseyi suçlamadan ifade etmeniz önemlidir.

    29 Ağustos'daki Dolunay Ekliptiği, Neptün'le gerçekleşecek birleşmesiyle kafanızın karışmasına neden olacak. Olumsuz herhangi bir hissi, ekstra sıkı çalışma ve bir affetme süreci ile, yapıcı eylemlere dönüştürün. Bu hafta sonu, zihinsel olarak aktif Merkür ile cana yakın Venüs'ün elektrikli Uranüs'ün karşısında konumlanması ve Neptün ile 135 derecelik bir açı oluşturmasına, beklenmedik olaylar yaşamınızı altüst edebilir. Rahatlamak zor olacak. Ancak yine de, sosyal normlara uyura sağlamak sizi daha da sinirli hale getirecek ve diğer insanları memnun etme isteği dikkatinizi kişisel gerçekliğinize yöneltmekten alıkoyacak. Sizi mutlu eden şeyleri yapın ama hareketlerinizi değişen isteklerine göre ayarlamaya da istekli olun.

    Önemli Tarihler: 5, 7,13 ve 15 Ağustos 2015

    Alıntı
#30.07.2015 05:16 0 0 0