Kova Burcu Ağustos 2015 Aylık Burç Yorumları

Son güncelleme: 30.07.2015 05:18
  • burç yorumları - aylık burç yorumları - ağustos aylık burç yorumu - kova burcu ağustos aylık burç yorumu
    Bu ay, hayatınızboyunca arada bir su yüzüne çıkan ikileme ışık tutacak. Sizin burcunuz sosyal bir burç. Kendi kafa yapınızdaki insanlar, politik katılımlar ve toplumla birleşmek sizin için efsanevi bir şey. Tabii bazen de yalnız kalma hakkınızı kullanarak kendinizi inzivaya çekiyorsunuz. Bir yanınız kentlinizden büyük bir şeyin parçası olmak isterken, bir yanınız da özerkliğinizi korumak istiyor. 14 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Yeniay, ilişkinizi, sorgulayarak verdiğiniz sözleri tekrar değerlendirmenize neden olabilir. Kovaların birinci evinde gerçekleşecek yeniay neticesinde kendileriyle ilgili değiştirmek istedikleri fikirler, görünüm, ifade biçimlerini değiştirmeye yönelik istekleri ve hayatlarını güzelleştirmek adına alacakları yeni kararlar etkin olacak. Sorunlu gördükleri konuların üzerine eğilecek, uzun zamandır ihtimal ettikleri kendilerini hatırlayacaklar.

    Önümüzdeki on günlük dilim kova ve yükselen kovaların hayatlarını rayına sokma ve yeni düzen getirme açısından etkin olacağından Jüpiter-Uranüs-Plüton sert görünümünü de hesaba katmak suretiyle değişime ihtiyaç duydukları konularda çalışma yolunda değerlendirebilirler. Ama Venüs'ün ruhani Neptün'le karşı karşıya gelmesi gerçekleri görmezden gelmenizi sağlayabilir. Özellikle de olanları kişiselleştirmezseniz.

    20 Ağustos'da Ay Akrep burcunda..Bu da sizin dikkatinizi detaylara çekecek. Pratik Satürn'le kavuşumu sonrasındaysa, telaşlarınızı düşünmekten vazgeçip kaybettiğiniz dengeyi tekrar bulmaya çalışacaksınız.Kontrolün sizde olmadığını kabul etmek mütevazı bir tecrübe olabilir ama en azından endişenizi hafifletecektir. 29 Ağustos tarihndeki Balık Dolunayı İlişlerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz ancak bu kadar katı olmayın. Bu aldıklarınızı ve verdiklerinizi değerlendirme açısından iyi bir fırsat olabilir. Ya işleri yoluna koyarsınız, ya da gerekiyorsa yolunuza devam edersiniz.

    Önemli Tarihler: 9,13, 23 ve 30 Ağustos

    Alıntı
#30.07.2015 05:18 0 0 0