2 Ağustos 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

Son güncelleme: 02.08.2015 07:14
  • burç yorumları - günlük burç yorumları - 2 ağustos günlük burç yorumu - 2 ağustos 2015 günlük burç yorumu
    Koç Burcu: Güne başlarken duygusal tepkiler verebilirsiniz. Ailenizle ortak gelirlerinizde denge konusunda hassaslık göstereceksiniz. Akşam ideallerinizin baskılandığını hissedebilirsiniz.

    Boğa Burcu: Kardeşleriniz yada yakın akrabalarınızla ikili ilişkilerinizde denge sizin için duygusal önem taşıyor. Gün sonuna doğru eşinizle ortak gelirleriniz konusunda kısıtlanma hissi söz konusu olabilir.

    İkizler Burcu: İş yerinizde ilişkiler ve finansal konular ile ilgili sezgilerinizin kuvvetli olacağı bir gün ile haftayı bitiriyorsunuz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerde sorumluluklarınız baskı hissettirebilir.

    Yengeç Burcu: Yaratıcılık, ilham, romantizm ve çocukların ön planda olacağı bir gün. İlişkilerde dengenin öneminin yanı sıra risk almaya yatkın olabilirsiniz. İş yerinizde sorumluluklar baskı getiriyor.

    Aslan Burcu: Ailenize karşı fedakar ve hoşgörülü olacağınız ve bunu yoğun olarak hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Akşam saatlerine doğru çocuklarla ilgili sorumluluklar söz konusu olabilir.

    Başak Burcu: Sosyal çevrenizden ilişkilerde denge, harmoniyi sağlamanın önemli olacağı ve duygusal hassasiyetinizi iletişimde aktarabileceğiniz bir gün olacak. Baba ya da ile ilgili engeller çıkabilir.

    Terazi Burcu: Kariyeriniz ile ilgili bir organizasyonda yeni bağlantılar kurabilir ve bunları işinizde finansal desteğe dönüştürebilirsiniz. Akşam kendinizi ve duygularınızı baskılanmış hissedebilirsiniz.

    Akrep Burcu: Duygularınız sosyal medyada aktif olarak ifade edebileceğiniz bir gün. Sezgilerinizin yüksek olacağı bugünde hukuki konularda olumlu haber alabilirsiniz. Maddi kısıtlar söz konusu olabilir.

    Yay Burcu: Günün büyük çoğunluğunda geçmişiniz ve ailenizle ortak gelirlerinizi düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz duygusal baskı yaratabilir.

    Oğlak Burcu: Eş ve sosyal çevrenizle ikili ilişkilerinizde denge ve harmoni önem taşıyacağı bir gün sizi bekliyor. Eskilerden bir aşk kapınızı çalabilir. Geceye doğru bilinç altınızda engellenmiş hissedebilirsiniz.

    Kova Burcu: İş yerinizde ikili ilişkilerde dengeyi sağlamak için özel hassasiyet göstereceğiniz bir gün olabilir. Yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Sosyal sorumluluklar baskı altında hissettirebilir.

    Balık Burcu: Bugün çıkacağınız uzak bir seyahatte empati ile yabancı kişilerle duygusal bağ kurma şansı elde edebilir; bir ilişkinin tohumlarını atabilirsiniz. Kariyer sorumlulukları engel olabilir.

    Alıntı
#02.08.2015 07:14 0 0 0