Hangi İçecekler Karaciğeri Temizler?

Son güncelleme: 06.09.2015 22:13
  • karaciğere iyi gelen içecekler - suyun karaciğere faydası - karaciğer sağlığı için alternatif çözümlerSu

    Yaşa ve vücut bileşimine göre insan vücudu yüzde 60 ila 75 sudan oluşur. Toksinleri vücuttan atmak için suya ihtiyaç vardır ve günlük yenilenmesi gereklidir. Karaciğerin çalışabileceği saf, temiz su için. Musluktan gelen su, muhtemelen zararlı bakteri ve virüslerin ölmesi için klor ve diğer kimyasallar kullanılan su temizleme sistemlerinden geçmiştir. Ev musluklarında klor ve diğer kimyasalları gideren su filtreleme sistemleri kullanarak suyu daha da arıtın.

    Limon

    Limon suyu, karaciğeri toksinlerden temizlemeye yardımcı olur. Taze, mümkünse organik limon suyu kullanın, dondurulmuş veya yeniden yapılandırılmış olanları kullanmayın. Sabaha, taze sıkılmış orta boy bir limon suyunu bir bardak sıcak suya ekleyip içerek başlayın. Limon suyu sindirime yardım eder ve temizleme işlemini ayarlar. Ayrıca vücudun pH’ını normalize etmeye yardım eder ve anti bakteriyel ve antiviral özellikleri de mevcuttur. Günlük suyunuza veya çayınıza ekleyerek veya ev yapımı salata sosu hazırlayarak limon suyunu diyetinize katacak diğer yollar bulun.

    Alternatif Çözümler

    Karaciğeri temizleyen birçok ot ve bitki vardır. Karayılan otu, chaparral, kara kafes otu, kediotu ve takke çiçeği. Peygamber dikeninin karaciğeri çok fazla parasetamolden koruduğu bilinir. Kızılyonca doğal antibiyotik görevi görür ve karaciğeri temizler. Herhangi bir otu günlük ya da haftalık bir rutine sokmadan alternatif tedavileri bir doktora danışın.

    alıntı
#06.09.2015 22:13 0 0 0