MALZEMELER:
Yarım kilo karaciğer
2 Diş sarımsak
1 Tatlı kaşığı kekik
1 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
1 Tabaka yağlı kağıt

Hazırlanışı

* Ciğeri kuşbaşı doğrayıp bol suda yıkayın.
* Süzgece alıp suyunu tamamen süzün.
* Sarımsağı ince ince kıyıp tuz, karabiber ve kekikle karıştırın.
* Hazırladığınız karışımı ciğere ilave edip, karıştırın.
* Bir tabaka yağlı kağıdı 4 eşit parçaya bölün.
* Kağıt parçalarını fırın tepsisine yerleştirin.
* 1 Çorba kaşığı sıvıyağ ile kağıtların her tarafını yağlayın.
* Ciğerli karışımı 4 eşit parçaya bölüp, kağıtların içine doldurun.
* Küçük parçalara ayrılmış margarini paylaştırın ve kağıtları açılmayacak şekilde paket yapın.
* Önceden 250 derecede ısıtılmış fırına verip, 15-20 dakika kadar pişirin.
* Ciğer paketlerini servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 454
favori
like
share