Trabzon bağrına bastı!

Son güncelleme: 03.09.2004 10:37
  • Gürcistan karşılaşması için Trabzon'a giden Ay - Yıldızlılar'ı, Trabzon Havalimanı'nda büyük bir kalabalık karşıladı

    Türk bayraklarıyla, futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarıştı. Yoğun kalabalık nedeniyle millilerin içinde bulunduğu otobüsün kalkması birkaç dakika gecikti.

    Fatih Tekke: Beklemedeyim
    Attığı gollerle Trabzonspor'u ligde zirveye taşıyan Fatih Tekke, teknik direktör Ersun Yanal'dan forma bekliyor. Golcü oyuncu, "97 yılından bu yana A Milli Takım kadrosuna çağırılıyorum. Ancak şanssızlıklar yüzünden kalıcı olamadım. Formdayım. Bu kez takımda yer bulacağımı düşünüyorum. Hocamdan şans bekliyorum. Gürcistan ve Yunanistan maçları bizim için çok önemli. İyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Bence Türk futbolunda bazı değişiklikler olmalı. Yeni ve genç oyuncu bulmalıyız ve onlara şans vermeliyiz" diye konuştu.

    Notlar
    Avni Aker'de çalıştılar
    Trabzon'a dün gelen A Milli Takım, ayağının tozuyla ilk çalışmasını yaptı. Avni Aker Stadı'nda yapılan antrenmana sakatlıkları süren Ergün ile Servet katılmadı. Teknik direktör Ersun Yanal yine oyuncularına şut çalışması yaptırdı.
    Yağma yağmur!
    Teknik heyet, rakipten çok hava şartlarından çekiniyor! Yarın oynanacak karşılaşma saatinde yağacak yağmurun, bu iklime alışık olan Gürcistan'a yarayacağını düşünen teknik direktör Ersun Yanal, "Rakibimiz soğuk ve yağışlı havaya alışık. Açık hava bizim işimize gelir" diye konuştu.
    Komşu'da huzur yok!
    Portekiz'de şampiyonluğa ulaşan Yunanistan Milli Takımı'ndaki prim krizi sürüyor. Futbolcular yaptıkları basın açıklamasında "Verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeniyle hepimiz kırgınız. Portekiz'deki şampiyonluk sonrası bize çok şeyin değişeceğine dair söz verildi. Ama yanımızdaki birçok kişi ortalıktan kayboldu. Biz, Yunan bayrağına ve insanlara olan saygımızdan dolayı çalışmaya devam ediyoruz" ifadesi kullanıldı.
    Gürcistan Trabzon'da
    Açılış maçındaki rakibimiz Gürcistan, dün öğle saatlerinde Trabzon'a havayoluyla geldi. Gürcistan, Avni Aker Stadı'nda hafif bir çalışma yaptı.
#03.09.2004 10:33 0 0 0
  • COK MERAK EDIYOUM ERSUN YANAL NASIL BIR KADRO SAHAYA SÜRECEK. HEP YAKINIRIZ HÜCÜMDA ALTERNATIF YOK DIYE AMA SON MACLARDA HIC FATIHI OYNATMADI. ARTIK SANS VERILSIN DIYE DÜSÜNÜYORUM. OZAMAN GÖRÜRÜZ ALTERNATIF VAR MI YOK MU.
#03.09.2004 10:36 0 0 0
  • haber icin tesekkürler
#03.09.2004 10:37 0 0 0