Blackberry Whatsapp Güncelleme

Son güncelleme: 16.02.2016 07:33
  • Blackberry OS - Blackberry Whatsapp Güncelleme - Blackberry 10 Whatsapp - Blackberry Whatsapp Güncellemeler - Blackberry Güncelleme - Blackberry Haberler

    Geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu Priv modeli ile birlikte mobil sektöre başarılı bir dönüş yapmış olan BlackBerry, aynı zamanda geliştirdiği güvenli işletim sistemi ile de ünlü bir platform. Bir zamanların iş dünyasında en çok kullanılan telefonlarını üreten marka, her ne kadar Samsung ve Apple ikilisinin ele geçirdiği liderlikten uzak olsa da şimdilerde toparlama sürecine girmiş bulunuyor. Nitekim Priv sonrasında Android’e geçiş yapmış olan firma, bunun yanı sıra kendi sistemindeki uygulamalar için güncelleme desteğini kesmiş değil. Bunu, pek çok ülkede milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp’ın BlackBerry 10 üzerinde yeni sürüme terfi etmesinden anlamak mümkün.

    Eğer BlackBerry kullanıcısıysanız WhatsApp için yayımlanan ve uygulamanın versiyonunu 2.12.340.2’ye yükselten güncellemeyi mutlaka yapmanız önerilmekte. Beraberinde önemli değişiklikler getiren yeni güncelleme, aynı zamanda değişikliklerin yanı sıra önemli açıkların kapatılmasını da sağlıyor. Bu sayede daha güvenli hale gelen uygulama, ayrcıa birçok farklı özelliği de bünyesine katıyor.

    Yeni güncellemenin notları şu şekilde;

    Mesaj bilgisi, son çıkan emojiler ve çeşitli web içerikleri ve destekleri uygulamaya eklendi. İnternet sayfaları için ulaşan linkleri mesaj dışına çıkmadan inceleme desteği. İletişim Bilgileri sayfası üzerinden telefon numaralarını organize etme, düzenleme desteği. Hatalara ev sahipliği yapan geri yükleme özelliği, artık daha sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Proxy sunucularına bağlanmada yaşanan hataların giderilmesi. Birbirinden farklı hatalar giderildi ve güncellendi.
#16.02.2016 07:33 0 0 0