Malzemeler
1 adet kırmızı soğan,
6-7 adet biber turşusu,
2 kaşık zeytinyağı,
yeteri kadar yoğurt,
bir miktar kıyılmış maydanoz

hazırlanışısoğan ve biber turşuları kıyılır, maydanoz, yoğurt ve zeytinyağı ile karıştırılır. Özellikle haşlanmış ve kızarmış kabak için idealdir

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 541
favori
like
share
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:59
teşekkürler ellerine sağlık
refik Tarih: 18.08.2007 23:52
tariflerin için teşekkürler
ayben034 Tarih: 05.08.2007 19:27
ttskler elllerinize saglik deniicem
Gönülce Tarih: 04.07.2007 09:29
teşekkürler SU-PERISI
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2007 13:02
ellerine saglik