Malzemeler
1 adet kırmızı soğan,
6-7 adet biber turşusu,
2 kaşık zeytinyağı,
yeteri kadar yoğurt,
bir miktar kıyılmış maydanoz

hazırlanışısoğan ve biber turşuları kıyılır, maydanoz, yoğurt ve zeytinyağı ile karıştırılır. Özellikle haşlanmış ve kızarmış kabak için idealdir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 519
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:59
teşekkürler ellerine sağlık
refik Tarih: 19.08.2007 00:52
tariflerin için teşekkürler
ayben034 Tarih: 05.08.2007 20:27
ttskler elllerinize saglik deniicem
Gönülce Tarih: 04.07.2007 10:29
teşekkürler SU-PERISI
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2007 14:02
ellerine saglik