Malzemeler:



2 Adet yufka

1 Çorba kaşığı margarin

4–5 Çorba kaşığı tereyağı

1.5 Su bardağı süt

3 Adet yumurta

1 Su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Yarım su bardağı dilimlenmiş sucuk

Yarım su bardağı dilimlenmiş sosis

1 Çay bardağı doğranmış salatalık turşusu

Yarım su bardağı zeytin







Hazırlanışı:



Fırın tepsisini yağlayın.

Üzerine yufkalardan birini serip, margarin ile yağlayın.

İkinci yufkayı da serin ve tepsinin kenarından sarkan yufkaları kesin.

Tereyağını eritin, süt ve yumurtayla karıştırın.

Bu karışımdan kaşıkla alıp, yufkaların üzerine sürün (yufkaların karışımı iyice çekmesine dikkat edin).

Üzerine kaşar peyniri, sucuk, sosis, turşu ve zeytini koyun.

Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 20 dakika pişirin.

Fırından çıkartıp, üçgen şeklinde dilimleyerek servis yapın.



alıntı

Beğeniler: 27
Favoriler: 0
İzlenmeler: 477
favori
like
share