Malzemeler:
* 1,5 kğ tavşan eti
* 2 tane iri doğranmış patates
* 2-3 tane iri kesilmiş domates
* 1 tane uzun ve orta büyüklükte doğranmış havuç
* 1 tane iri doğranmış kırmızı biber
* 1 yemek kaşığı tereyağ
* 2 tane piyazlık doğranmış soğan
* 5-6 diş sarımsak
* 1 çay kaşığı kekik
* 5-6 dal kıyılmış maydanoz
* Tuz , karabiber
* 1 tane defne yaprağı
* 1 dal biberiye



Yapılışı: Tavşan etini iyice yıkayın ve parçalara ayırın düdüklüde tereyağ içinde kavurun üzerini geçecek kadar su ,baharat, tuz koyun içine defne yaprağını ve biberiyeyi ilave edin ve düdüklü tencerede 1 saat pişirin. Pişen etleri fırın tepsisine dizin yanına patatesleri,havuçları,soğanları sarımsakları ve domatesi koyun üzerine tavşanı haşladığınız sudan 3-4 kepçe dökün üzerine maydanozları ekleyin 180 derecede ısıtılmış fırında 1 saat pişirin çıkarın servis yapın.

Beğeniler: 82
Favoriler: 6
İzlenmeler: 1836
favori
like
share
MAIN-BOARD Tarih: 05.08.2016 10:00
Tebrikler!
Paylaşımınız haftanın en popüler içerikleri arasında.
Ödüllü Paylaşımlar