Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu

Son güncelleme: 11.08.2016 09:30
  • Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu

    Türkiye'nin Eğitim Merkezi
    Sinema Akademi fotoğraf sanatçısı ve eğitmen Orhan Gürbüz tarafından alanında uzman sinema eğitmenleri, akademisyenler, oyuncular, spikerler, konservatuar eğitmenleri, sanat yönetmenleri ve danışmanlar ile birlikte başarılı oyuncular yetiştirmek ve kariyer eğitimleri vermek için kurulmuştur.
    Sinema Akademi %100 öğrenme garantisiyle Oyunculuk, Diksiyon, Beden Dili, Spikerlik-Sunuculuk, Yönetmenlik, Yapımcılık, Yaratıcı Drama ve Şan dersleri başta olmak üzere sinemayı oluşturan her branştan eğitim almak isteyen kişilere diledikleri derslerde grup ve özel eğitimler vererek kariyerlerini şekillendirmelerine, uzmanlık alanlarını belirlemelerine yardımcı olmaktadır.


    Sahnelerin Yıldızı Siz Olun! – Oyunculuk Eğitimi
    Amacınız tiyatro, dizi ve sinema sahnelerinde oynamak, oyunculuk mesleğinin bilgi ve becerilerine sahip olmak ise Sinema Akademi oyunculuk kursu kaydınızı hemen yaptırın! İşinin profesyoneli olmak ve sahne stresinizi yenmek için uluslararası standartlarda hazırlanan ders programı içeriğimize göz atın.

    Türkiye’nin en iyi sinema kursları eğitmenlerinden ders alma fırsatı ile profesyonel bir oyuncu olmak, cast ajanslarının üst sırasında yer almak, dizi ve sinema filmlerinin yıldızı olmak, Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri haline gelmek artık çok kolay! Kendinize güvenin ve oyunculuk kursları ile çalışmaya hemen başlayın!


    noimage


    Kendinizi İfade Etmenin En Kolay Yolu – Diksiyon Eğitimi
    Düzgün ve etkileyici bir Türkçe ile konuşmayı kim istemez! Kelimelerin telaffuzlarını ve tonlamalarını doğru yapmak, dinleyicilerini etkilemek, sesini ve nefesini kontrol etmek, iş hayatında başarılı sunumlar yapmak ve dikkatleri üzerinde toplamak isteyen herkes Sinema Akademi diksiyon kursu kapısını çalmalı.
    Türkiye’nin en iyi eğitmenlerinden diksiyon eğitimi alma fırsatı ile profesyonel bir konuşmacı olmak isteyen herkes hayaline kavuşacak. Salonu avcunun içine almak isteyen konuşmacılar, derslerini dinletmek isteyen öğretmenler, kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen satış ve pazarlamacılar için diksiyon kursları en yararlı çözüm olacak!

    Neler Kazanacaksınız?-Diksiyon Kursu
    Doğru ve kurallı konuşacaksınız.
    Kendinizi rahatça ifade edeceksiniz.
    Dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.
    Konuşma bozukluklarınızı gidereceksiniz.
    Topluluk önünde konuşabileceksiniz.
    Kişileri ikna edebileceksiniz.
    Kendinizi dinleteceksiniz.
    Özgüveniniz artacak.


    noimage


    Başarılı Bir Kariyerin Anahtarı – Spikerlik Sunuculuk Eğitimi
    Spikerlik ve sunuculuk mesleğinin gerekliliklerinin kazandırılması amacıyla haber spikeri, program sunucusu olmak, televizyon ve radyo kanallarında çalışmak , medya dünyasında çalışmak, kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyenler için Sinema Akademi eğitmenlerinden Spikerlik Sunuculuk kursu.

    Türkiye’nin en iyi sunuculuk kursu eğitmenlerinden ders alma fırsatı ile profesyonel bir sunucu olmak, haber programlarından şov programlarına spikerlik ve sunuculuk yapmak, kariyer basamaklarını tırmanmak ve yerini sağlamlaştırmak isteyen herkes Spikerlik – Sunuculuk kursu kayıtlarını kaçırmasın!


    noimage


    İletişim Bilgileri
    Sinema Akademi – Genel Merkez

    Adres: Hat Boyu Çıkışı Sk. No:32 Bakirköy – İstanbul

    Çağrı Merkezi: 0850 532 30 40

    Email: info@sinemaakademi.com.tr

    Web: www.sinemaakademi.com.trnoimage
#11.08.2016 09:30 0 0 0