125 Gr tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
7 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yumurta beyazı
1 paket vanilya
4 su bardağı un
Üzeri için
Karemel sos
Meyve kurusu
Eritilmiş bitter çikolata
Tereyağı pudra şekeri yumurta beyazı sıvı yağ hepsini bir kaba alın ve özleşene kadar yoğurun daha sonra un ve vanilayı ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin iki yağlı kağıt arasına hamuru alıp merdaneyle açıp istediğiniz kalıpla kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin 150 derecede hafif renk alana kadar pişirin soğuduktan sonra kurabiyeleri üstüne karemel sosu döküp üzerlerine meyve kurularından serpin ve üzerine eritilmiş cikolatayla çizikler atın.