Karemel Soslu Kurabiye

Son güncelleme: 13.08.2016 09:03
  • noimage


    125 Gr tereyağı
    1 çay bardağı sıvı yağ
    7 yemek kaşığı pudra şekeri
    1 yumurta beyazı
    1 paket vanilya
    4 su bardağı un
    Üzeri için
    Karemel sos
    Meyve kurusu
    Eritilmiş bitter çikolata
    Tereyağı pudra şekeri yumurta beyazı sıvı yağ hepsini bir kaba alın ve özleşene kadar yoğurun daha sonra un ve vanilayı ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin iki yağlı kağıt arasına hamuru alıp merdaneyle açıp istediğiniz kalıpla kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin 150 derecede hafif renk alana kadar pişirin soğuduktan sonra kurabiyeleri üstüne karemel sosu döküp üzerlerine meyve kurularından serpin ve üzerine eritilmiş cikolatayla çizikler atın.
#13.08.2016 09:03 0 0 0