Damatlık Nasıl Seçilmeli? 2016 Damatlık Modelleri

Son güncelleme: 27.09.2016 01:41
  • noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    Yaz düğünleri için damatlık seçimi
    Açıkhavada gerçekleşecek bir yaz düğünü düşünüyorsanız sıcak ve nemli ortama uygun bir damatlık seçiminde bulunmalısınız. Kır, kumsal yada tekne gibi yerlerde yapılacak bu düğünler için smokin veya koyu renk damatlıklar uygun değildir. Sadece düğün değil öncesinde fotoğraf çekimide olacağı için gelin ve damadı tüm gün bekleyen bir süreç vardır. Kemik rengi yada gri tonlarındaki damatlıklar ve içlerine giyilecek serin tutan gömlekler bu tarz düğün mekanları için yerinde bir seçim olacaktır.

    Havuz düğünleri için damatlık seçimi
    Bu tarz mekanlarda yapılacak düğünler genelde kokteyl ile başlar ve şık bir temaya sahiptir. Havuz başı düğünleri koyu renkli yelekli takımlar veya lacivert smokinler yerinde tercihlerdir. Smokin yerine smokin ceketi de tercih edebilirsiniz.

    Resmi düğünler için damatlık seçimi
    Otel yada şık bir salonda yapılacak resmi düğünler için şüphesiz en doğru seçim smokin olacaktır. Geçmişe nazaran şimdi daha fazla smokin çeşitleri bulunuyor. Kırlangıç yaka, şal yaka gibi çeşitleri farklı kesim ve kumaşları bulunuyor.

    Eğer düğün yapmayacak ve zarif bir nikah töreniyle evliliğinizi gerçekleştirecekseniz şık bir takım elbise giymeniz yeterli olacaktır. Damat olarak tarzınızı ortaya koymak için takım elbisenize yaka çiçeği ve kol düğmesi gibi detaylar kullanabilirsiniz.

    alıntıı..
#27.09.2016 01:41 0 0 0