Malzemeler:

1 demet maydanoz (ayıklanmış)
5-6 adet ançuez (bir çeşit balık konservesi, salamurasıdır)
3 diş sarmısak (dövülmüş)
1 dilim bayat ekmek (kabuğu çıkarılacak)
2 adet haşlanmış katı yumurta
2-3 adet orta boy salatalık turşusu
1 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Yapilisi:

Yukarıda saydığımız malzemelerin hepsi bir mutfak robotuna aktarılır ve iyice püre haline gelinceye kadar çekilir.
Hazırlanan bu sos kaseye boşaltıp, çiğ sebzelerle beraber servis edilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 608
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:58
teşekkürler ellerine sağlık
CA-CHALLENGE Tarih: 19.08.2007 01:03
ellerine sağlık
refik Tarih: 19.08.2007 00:54
ellerine saglık su-perısı
özleem Tarih: 13.07.2007 14:58
cok güzele benziyor, paylasimin icin tesekkürler :5:
BoardBeLasi Tarih: 13.07.2007 14:20
Ellerinize Saglik
Gönülce Tarih: 04.07.2007 10:30
gayet güzel geliyor düşününce sanırım tadıda harikadır
ellerine sağlık canım
sonbahargibi Tarih: 19.06.2007 17:57
teşekkürler su perisi..güzel olacağından eminim şimdiden...deneyip arkadaşlarıma ikram edeceğim