Maça doğru Galatasaray Gaziantepspor

Son güncelleme: 11.12.2016 13:08
  • noimage

    Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 14. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor'u Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 11 Aralık Pazar günü konuk edecek.

    Saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı LigTV canlı olarak yayınlayacak. Müsabakayı Halil Umut Meler yönetirken yardımcılıklarını İlker Takpak, Serkan Olguncan, Volkan Bayarslan yapacak.

    İzmir bölgesi hakemlerinden Meler, kariyerinde ilk kez Galatasaray'ın Süper Lig maçında düdük çalacak. Meler 2013 yılında Malaga ile İzmir'de oynanan hazırlık maçında görev yapmıştı. Genç hakem, 3-3 biten o karşılaşmada Dany'nin penaltıya sebebiyet verdiği pozisyonda kırmızı kartına başvurmuştu.

    Son iki maçını da kazanan takımımız ligde üçüncü sırada yer alıyor. Son olarak Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan sarı kırmızılılar mücadeleyi Podolski ve Bruma'nın golleriyle 2-1 kazanırken Muslera da bir penaltı kurtarmıştı. Son iç saha maçında ise Bursaspor'u konuk eden Galatasaray, geriye düştüğü maçı etkili bir oyunla 3-1 kazanmayı başarmıştı.

    Ligde son dört maçını kaybeden Gaziantepspor düşme potasına yaklaşmış durumda.15. sırada yer alan Antep son deplasman karşılaşmasında Karabükspor'a 2-0 mağlup oldu. Geçen hafta ise sahasında Akhisar'ı ağırlayan rakibimiz sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

    Galatasaray ve Gaziantep, Türk Telekom Arena'da son olarak 31 Ocak 2016'da Türkiye Kupası maçında karşılaşmış, takımımız müsabakayı 3-1 kazanmıştı.
#11.12.2016 13:08 0 0 0