Maça doğru Osmanlıspor Galatasaray

Son güncelleme: 18.12.2016 14:54
  • noimage


    Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 15. haftasında Galatasaray, Osmanlıspor’a konuk olacak.

    18 Aralık Pazar günü oynanacak mücadelenin başlama saati 19:00… Osmanlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı LigTV naklen yayınlayacak. Müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Serkan Ok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler...

    Hüseyin Göçek, Osmanlıspor maçıyla birlikte 24. kez Galatasaray maçına çıkacak. Takımımız Göçek yönetiminde geride kalan 23 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. Oyuncularımız ise Göçek'ten 52 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

    Ligde son üç maçından galibiyetle ayrılan Galatasaray, haftaya zirveden üç puan uzakta başladı. Son karşılaşmasında Gaziantepspor’u konuk eden sarı kırmızılılar Yasin Öztekin’in golleriyle sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son deplasman maçında ise Kasımpaşa’ya konuk olan takımımız Podolski ve Bruma’nın golleriyle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

    Ligin en çok beraberlik alan iki takımından biri olan Osmanlıspor son beş karşılaşmasında mağlubiyet yüzü görmedi. Son olarak deplasmanda Gaziantep’e 3-1 mağlup olan Ankara temsilcisi iç sahadaki son yengilisini 23 Ekim’de Kasımpaşa karşısında 2-1’lik skorla aldı.

    BİLİNMESİ GEREKENLER
    Maç öncesi OPTA tarafından derlenen bilgiler ise şöyle;

    Galatasaray ve Osmanlıspor (Ankaraspor dahil olmak üzere) Süper Lig’de 12 kez karşılaştı. Takımımız bu maçlarda 6 galibiyet 4 beraberlik aldı.

    Son iki maçını kazanan Osmanlıspor, Süper Lig’e bu isimle döndüğü 2015-16 sezonu başından bu yana hiç üst üste 3 maç kazanamadı.

    Son 3 lig maçını kazanan Galatasaray, aynı sezondaki üst üste 4 lig galibiyetini Eylül-Ekim 2015 arasında almıştı.

    Galatasaray, deplasmanda oynadığı son 9 lig maçında sadece 1 karşılaşma kaybetti...

    Bruma, ligin en fazla çalım atan (74) ve rakip ceza sahada en fazla topla buluşan oyuncusu (74).

    Galatasaray ligin en fazla şut atan takımı (218), Osmanlıspor ise 201 şutla 4. sırada.

    Süper Lig’de yalnızca Pablo Batalla (41), Wesley Sneijder’den (36; Mehmet Ekici ile eşit) daha fazla kilit pas attı. Bruma ise 34 kilit pasla onları takip ediyor.

    Yasin Öztekin, ligde attığı son 6 isabetli şuttan 4 gol çıkarttı.

    Galatasaray’ın deplasmanda attığı son 5 golün 4'ünü Bruma kaydetti. Portekizli oyuncu, Galatasaray’ın bu sezon deplasmanda attığı 10 golün 7'sinde (5 gol, 2 asist) de pay sahibi.
#18.12.2016 14:54 0 0 0