Sony Ericsson P910i

Son güncelleme: 03.08.2008 15:40
  • P910i cep telefonu, PDA ve dijital kamera - ve tabii ki video. Bir mobil cihazda e-mail yazmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. P910i'nin kolay metin girişi için kapağının arkasında komple bir tuş takımı bulunuyor. Ya resimler çekip arkadaşlarınızın cep telefonlarına veya e-mail olarak göndermeye ne dersiniz? - bu da çok kolay. Kamera tuşuna basın, P910i'nin dokunmatik ekranındaki gönder tuşuna dokunun, bir isim seçin ve çektiğiniz resim veya video yola çıksın.
    P910i, cep telefonu, PDA, kamera ve eğlence özelliklerinin etkileyici bir kombinasyonudur. Tek cihazla her şey mümkün

    noimage

    Özellikler

    Görüntü
    Uzun SMS (Metin Mesajı)
    Vizörlü ekran
    El yazısı tanıma
    Dahili kamera
    Resim galerisi
    E-mail
    Akıcı Görüntü
    Resimli Telefon Rehberi
    EMS (Resimli Melodili Mesaj)
    QuickShare™
    VGA Kamera
    Resimli duvar kağıtları
    Ekran koruyucu
    Işıklı ekran
    Tema ekranı
    MMS Video
    Resim düzenleyici
    Ses kaydedici (Ortam sesleri)
    Video Klip
    Tahmini metin girişi
    MMS (Multimedya Mesajlaşma Sistemi)
    MMS kalıpları



    Eğlence
    Video player
    Müzik çalar
    MPEG4 Görüntüleme
    Online İçerik
    Java™
    Oyun İndirme
    Yüklü Oyunlar
    MP3 Çalma

    Bağlantı
    Bluetooth™ kablosuz teknoloji
    USB desteği
    RS232 kablo desteği
    Sync ML
    GPRS
    Yüksek Hızda Data
    Memory Stick Duo™
    Infrared bağlantı noktası
    PC Senkronizasyonu


    Internet
    Modem
    WTLS
    cHTML
    OTA ayarları
    WAP 1.2.1
    WAP 2.0


    Ek Özellikler
    Dokunmatik ekran
    Seçenek tuşu
    Internet tuşu
    Sesli Posta
    SIM kart kilidi
    Sesle kontrol
    Kısayollar menüsü
    Uyku modu
    Tuş kilidi
    Titreşimli Uyarı
    Jog Dial
    Kamera tuşu

    Ajanda
    Kayıtlar
    Çağrı listesi
    PIM Senkronizasyonu
    Alarm
    Hesap Makinesi
    Ajanda
    Konferans görüşme
    Saat
    Hoparlör
    Görevler

    Özellikler

    Ekran
    208x320 pixel
    Renkli LCD 262K



    Ses
    24 ton polifonik ses



    Şebekeler
    GSM 900
    GSM 1800
    GSM 1900



    Mevcut renkler
    Ambient Silver



    Boyutlar
    115 x 58 x 26 mm
    4.5 x 2.3 x 1 inç



    Ağırlık
    155 gr


    Herşeyde tek
    P910i bir mobil telefondur. Bu bir PDA'dir. Bu bir mobil ofistir ve push e-mail hazırdır.

    Zarif ve çağdaş dış görünümünün altında daha akıllı ve güçlü özellikler bulacaksınız. Dijital ve video VGA kamera. Klavye iç kapağı. Keskin ve parlak 262K renk ekran.

    P910i akıllı telefon. Herşeyde tek, herşeyde en iyi.

    Bağlantıda kalın, organize olun
    Hareket halindeyken bile organize olun. P910i, ofisinizi dışarıya taşımanızı sağlar.

    E-mailler telefonunuza gönderilir - yüklemeyi etkinleştirmeniz gerekmez. Bilgisayarınızı Bluetooth™ yoluyla senkronize edin.

    Resim mükemmelleştirme
    Fotoğraf ve videolar - P910i herikisini de gerçekleştirir. Kristal berraklığında renkli ekran görüntülemeyi zevk haline dönüştürür.

    Video kliplerinizi ve resimlerinizi e-mail veya MMS yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın. Ya da sadece P910i'unuza kaydedin - 64 MB'a kadar boş kullanıcı belleğiniz var.





    Kolay bir şekilde paylaşın - QuickShare™
    QuickShare™, içeriği paylaşmayı kolaylaştırmayı amaçlar. Birkaç tıklatma ile, bir resim çekebilir ve dünyanın herhangi bir yerindeki bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz.

    Kolay metin girişi
    Metin girmek için üç farklı yoldan birini seçin. Ekrandaki Sanal Klavye'yi deneyin. Ya da kendiniz yazmak isterseniz, P910i el yazısı tanıma özelliğine sahiptir.

    Ayrıca kapağın içinde sabit bir parmak klavye vardır. Kolay ve hızlı metin ileti sistemi.

    Daha keskin, daha parlak, P910i ekran
    Entegre kamera ile resim çekin. Bunları süper keskin ve parlak 262K ekranda görüntülemek çok büyük bir zevk. Resimleri telefonunuza kaydedin - 64 MB boş kullanıcı belleği, çok boş alan!

    Sony Ericsson Eğlence ve Yüklemeler'de kişisel online resim bankası oluşturmak zevkli bir seçenektir.

    Sessizliği sağlayın, kamerayı elinize alın ve kayda başlayın!
    P910i'u gittiğiniz her yerde bir video kamerası olarak da kullanabilirsiniz. P910i ile düğün, parti ve spor etkinlikleri gibi istediğiniz her şeyi videoya alın ve bu deneyimleri istediğiniz zaman yeniden yaşayın. Kliplerinizi telefonunuzda saklayın - ya da MMS veya e-mail yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın.

    Mesajlaşma aracı
    P910i, her şekilde mesajlaşmaya olanak verir. E-mail gönderebilir ve alabilirsiniz veya kısa mesajlar için SMS'i kullanabilirsiniz. Mesajlarınızı biraz daha zenginleştirmek için (örneğin resim, ses veya videolar ile) MMS kullanın.

    Dosya yönetimi artık daha kolay
    P910 Dosya Yöneticisi, dosyalarınızı düzenlemeyi ve yönetmeyi kolaylaştırır. Dosyalarınızı taşıyabilir, silebilir, yeniden adlandırabilir ve kopyalayabilirsiniz. Dosya Yöneticisi, Kişisel Bilgisayarınızdaki Gezgin işlevini görür.



    Tam denetimli, arcade stili oyun
    P910i, size arcade stilinde bir oyun deneyimi yaşatmak üzere tasarlanmıştır. Geniş 65.536 renkli ekran, kolay kullanılan denetimler ile hareketli ve sesli geribildirimler: Tam temas sağlamanıza olanak veren bir oyun deneyimi.

    Telefonunuzda efsanevi yarış oyunu V-Rally® de dahil olmak üzere bir dizi heyecan verici oyun bulabilirsiniz. Birçoğu yüklemek üzere bulunmaktadır - Sony Ericsson Eğlence ve Yüklemeler'i ziyaret edin.






    V-Rally® Yarışı
    Otoyola çıkın! Oyun endüstrisinin günümüzdeki en saygın markalarından V-Rally®, P910i ile birlikte kullanıcıya sunulmaktadır. Ralli yarışı oyunlarının Kralı ile sınırlarınızı zorlayın ve ileri sürüş yeteneklerinizi sınayın.

    V-Rally® ©2003 Infogrames Europe SA Tüm hakları saklıdır. ATARI, tamamen Infogrames Entertainment şirketine ait bir yan kuruluş olan Atari Interactive Inc.'nin tescilli markasıdır. ATARI lisansı altında iFone tarafından yayımlanmış ve dağıtılmıştır.

    İstediğiniz müzikleri çalın
    Çalma listesi, değiştirme ve tekrar özellikleriyle bir bütün olan Müzik Çalar'a sahip P910i MP3, kaliteli müzik çalarlardan beklediğiniz tüm işlevlere sahiptir. Bluetooth™ veya infrared bağlantı üzerinden istediğiniz MP3 veya müzikleri yükleyebilirsiniz.

    Polifonik ve kişisel
    Kişisel ayarlar ve ses mükemmel: P910i zil sesi seçenekleri harika bir bileşim oluşturur. P910i, 24 polifonik sese sahiptir ve telefonunuzda kişisel zil sesi olarak sakladığınız kendinize ait MP3 müzik dosyalarını kullanabilirsiniz.

    Gelen çağrılarınızın zil sesi son derece güzel olacak ve sizi arayan kişi telefonunuzu açmak için neden çok beklediğinizi merak edecektir.

    Yarışa girin
    Bluetooth™ Car; CAR-100'e bağlanın, arkadaşlarınızla yarışın ve heyecan verici özellikleri ile hızlı araba yarışında eğlenin.
    P910i - PDA
    P910i'u kişisel düzenleyiciniz olarak kullanın. Takvimi kullanarak randevularınızı izleyin. Bağlantılarınızı Telefon Defteri'nde düzenleyin. E-mail gönderip alın. P910i'unuzu bilgisayarınıza bağlayın ve telefon defteri, takvimler gibi kişisel bilgilerinizi senkronize edin.

    Bluetooth™, infrared veya kablo ile bağlanmayı da seçebilirsiniz.

    Etkin e-mail - push e-mail
    P910i, push e-mail* için hazır. E-mailleriniz telefonunuza gönderilir - yüklemeyi sunucudan etkinleştirmeniz gerekmez. Ek alma özelliği de iyi çalışıyor - ve 64 MB bellek ile bunlar için odanız hazır.

    P910i, Ağ İşletmenleri veya Hizmet Sağlayıcıları tarafından sunulan çeşitli push e-mail çözümlerini destekler.

    * İşlemci çözümüne bağımlı.



    Bluetooth™ - kablosuz hareket
    Bluetooth™ ile kablosuz bağlanmak rahat bağlanmak anlamına gelir. Resimleri, sesleri ve diğer dosyaları diğer telefon ve bilgisayarlarla paylaşın. Paylaştırma işlemi daha kolay olamazdı! Yalnızca sürükleyin ve bırakın. Kullanılabilir

    Bluetooth™ aksesuarları, Bluetooth™ Kulaklık HBH-660, Media Viewer MMV-100 ve Araba Araç Kiti HCB-600. Mükemmel, güvenilir performans. Kablo gerektirmez

    GENPA Fiyatı:

    1,502,279,800 TL (12-12-2004) 799 EUR

    Kutudan Çıkan Aksesuarlar K.Kılav,Ş.Cihazı,Cradle,Kulaklık,Pil,32 MB M.Stick Duo ve Adaptör
#06.06.2007 14:08 0 0 0
  • noimageİyisi
    Symbian işletim sistemi, dokunmatik ekran; PC ile e-posta senkronizasyonu; geniş LCD ekran.

    noimageKötüsü
    Gövdesi büyük ve ağır; ses kalitesi üst düzey değil.

    noimageSözün Özü
    Karizmatik duruşu ile çektiği profesyonellerin yoldayken de işini kontrol etmesini sağlayan P910i, multimedya seçenekleri ile de can sıkıntısına çare oluyor.
    SonyEricsson P serisinde yer alan P910i, avuçiçi bilgisayar (PDA) işlevselliğini ileri cep telefonu teknolojisi ile aynı gövdede birleştiriyor.
    noimage
    Ürünün ekranının üzerine gelecek şekilde yatık pozisyonda duran tuş takımı açıldığında ortaya çıkan geniş ekran, dokunarak kumandaya izin verdiği gibi ürünün özel kalemi ile yazılan el yazısını da tanıyor. Dış kısmı standart tuş takımı özelliği sunan açılır kapağın iç kısmındaki QWERTY klavye, ürüne data girişini kolaylaştıran bir diğer araç olarak bulunuyor.

    QWERTY klavye istendiğinde çıkarılıyor ve ürün bu kısma ait olan parça takılarak kullanılabiliyor. Bu şekliyle kişisel medya oynatıcılarına benzeyen ürün, dokunmatik ekranı kullanarak arama yapmaya izin veriyor.

    PDA özelliklerine sahip üründe, e-posta yöneticisi, Microsoft Outlook ve Lotus Notes programları ile senkronize edilebilirken, Word, Excel, Powerpoint formatlarındaki dosyalar işlenebiliyor.

    İş alanında kullanılmak için bulunan işlevlerinin yanında kamera, MP3-çalar ve indirilebilir Java uygulamaları ile Bluetooth da dahil bağlantı seçenekleri sunan P910i oyun ve eğlence alanında da geniş bir platform sağlıyor.

    Fiziksel görünüm olarak bir önceki model olan P900'den çok farklılık getirmeyen üründe; tuş takımı büyütülerek daha rahat kontrol sağlanması dikkat çeken bir özellik. P900'e göre biraz daha kalın olan ürünün 155 gram ağırlığı da 5 gram daha fazla. P910i, 3G özelliği taşıyan telefonlarla aynı ağırlık kategorisine düşüyor.

    Symbian işletim sistemi kullanan P910i, P900 ile gelen özelliklerin birçoğunu devam ettiriyor. Telefonun en önemli yeniliklerinden biri olan QWERTY klavyesi ile, bilgisayar klavyesine alışkın olanlara daha hızlı data girişi imkanı sağlanmış oluyor. Menülerde gezinmek için ise, ürünün sol kısmında bulunan kaydırma çarkı Jog dial ve dokunmatik ekran hız ve kolaylık sunuyor.

    Ekran genişliği cep telefonundan çok PDA'e yakın olan P910i'nin, 256 K renkli ve 208x320 piksel çözünürlüklü LCD ekranı ile seyir keyfini üst seviyeye çıkarıyor. 1 GB'a kadar Memory Stick Pro Duo harici bellek kartını destekleyen P900i ile uzun videoları büyük ekranda seyredebiliyorsunuz. Ürünle çektiğiniz MPEG-4 videoları da bu ekranda izlemeniz mümkün.

    Gelen e-postaları mobil durumdayken otomatik olarak alabilen telefon, Bluetooth üzerinden bilgisayar ile senkronize olabiliyor ve e-postaları üzerine alabiliyor. P900'de 16 MB iken P910i'de 64 MB'a yükseltilen dahili belleği, e-postalar için yeterli alanı sağlıyor.

    Profesyonelleri kendisine çekecek karizmaya sahip olan P900i, mobil haldeyken her türlü datayı kullanmaya olanak tanırken multimedya seçenekleri ile de sıkıntılı anlarda rahatlama sağlıyor
#19.06.2007 14:35 0 0 0
  • ericsson cıkışa qecti. üst üste modelleri piyasaya sürüyor..

    biLqilerin için saol..
#19.06.2007 19:13 0 0 0
  • Teşekkürler
#27.07.2007 14:05 0 0 0
  • Eline Sağlik
#27.07.2007 14:25 0 0 0
  • sağol
#04.01.2008 22:22 0 0 0
  • emegıne saglık
#15.06.2008 22:33 0 0 0
  • Resimi var mı
#15.06.2008 23:33 0 0 0
  • Teşekkürler Sağolasın
#10.07.2008 11:14 0 0 0
  • sağol
#12.07.2008 19:54 0 0 0
  • hfsdzyot7w5qeaaetyıoteryaertuyoup0ıyutrsarstfyıoytetuıoüpyretdfıjpğutrysrdtfuhjkl8estdcghvbhju70658r7dycjhmvjbköhyo68edthcmvjbögtufcn mnuoygchb njlupygfchb nhytrfdxcgbujoytfdghb nnju
#12.07.2008 19:55 0 0 0
  • gusel
#03.08.2008 15:40 0 0 0