Maça doğru Rizespor Galatasaray

Son güncelleme: 17.02.2017 20:22
  • Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 21. haftasında Galatasaray, 18 Şubat Cumartesi günü Rizespor'a saat 19:00'da konuk olacak.

    Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken ve Kutluhan Bilgiç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Arslan olacak.

    Halis Özkahya kariyerinde en çok Galatasaray'ın maçını yönetirken; takımımız Özkahya ile çıktığı 32 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Özkahya'nın yönettiği 8 maçta ise takımımız sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Futbolcularımız bu 32 mücadelede Özkahya'dan 3 kırmızı, 74 sarı kart gördü.

    Kariyerinde ilk Galatasaray maçını, 9 Eylül 2006'da Galatasaray-Denizli karşılaşmasıyla yöneten Halis Özkahya, son olarak 2016-17'de 5-1 Galatasaray galibiyeti ile tamamlanan Alanya mücadelemizi yönetmişti.

    Galatasaray’ın Çaykur Rizespor karşılaşması öncesindeki kamp kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

    Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu.

    Kayserispor maçının ardından teknik direktör değişikliğine giden Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde ilk maçına çıkacak. Ligin ilk yarısında oynanan Rizespor karşılaşmasının Eren'in iki golüyle kazanan takımımız son deplasman maçında yeni teknik direktörümüz Tudor'un eski takımı Karabükspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

    Ligde 19 puanla 15. sırada yer alan Rizespor son 5 maçında iki galibiyet üç mağlubiyet aldı. Son olarak Akhisar'a deplasmanda mağlup olan rakibimiz son galibiyetini Karabükspor karşısında 19. haftada aldı.
#17.02.2017 20:22 0 0 0