Şener Şen Kabadayı ile dönüyor

Son güncelleme: 20.08.2007 16:02
  • Eşkiya ve Gönül Yarası gibi unutulmaz filmlere imza atan Yavuz Turgul, yeni filmi için kolları sıvadı. Ünlü yönetmenin yeni projesi, senaryosunu da yazdığı 'Kabadayı' isimli film. Sinema dünyasının en büyük oyuncularından Şener Şen'le, yeni dönemin jön adaylarından Kenan İmirzalıoğlu'yu bir araya getiren "Kabadayı" filmi aralık ayında vizyona giriyor.


    Yavuz Turgul'un yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmde yapımcılığı yine Mine - Ömer Vargı çifti üstlenecek. Şener Şen'in "Ali Osman", Kenan İmirzalıoğlu'nun da "Devran" rollerini oynayacağı filmin teaser'ı sinema salonlarında gösterilmeye başlandı.

    İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın da rol alacağı film, biri eski diğeri yeni iki kabadayının öyküsünü beyazperdeye taşıyacak. Şener Şen filmde 'Ali Osman' adında haksızlığa uğrayanları ve güçsüzleri korumayı racon edinen bir kabadayıyı canlandıracak. Kenan İmirzalıoğlu ise hayranlarının karşısına mafya liderliğini racon edinmiş yeni jenerasyon kabadayısı 'Devran' karakteriyle çıkacak.

    Film, uğruna mücadele ettikleri değerler farklı olan bu iki kabadayı arasındaki düşmanlığı ve çekişmeleri anlatacak. Filmin, söylendiği gibi 2007'de vizyona girmesi durumunda Türk sinemalarında yılın en çok izlenen film olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Yavuz Turgul'un geceli gündüzlü üzerinde çalıştığı 'Kabadayı'nın tüm hazırlıkları da bitmek üzere. Ekip Temmuz ayının başında çekimlere başlayacak. Film, İstanbul'un Kadırga, Karagümrük ve Kasımpaşa semtlerinde çekilecek
#21.06.2007 10:59 0 0 0
  • guzel bir sinema olacak
#23.06.2007 10:39 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#20.08.2007 16:02 0 0 0