Boluspor 2 - 1 Antalyaspor

Son güncelleme: 15.07.2017 20:20

  • BOLUSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA GALİP



    noimage



    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor, ilk hazırlık maçında Süper Lig Temsilcisi Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmada Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Poepon ve Bentley atarken, Antalyaspor’un tek golü Emre Güral’dan geldi. Karşılaşmanın sonlarına doğru girdiği ikili mücadele omzuna darbe alan Diarra hastaneye kaldırıldı.

    Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Antalyaspor karşısına; Gökhan, Burak, Umut, Diarra, Renato, Özgür, Guido, Yusuf Emre, Poepon, Bentley, Te Vrede on biri ile çıktı.
    Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri, Cenizhan, İshak, İrfan, Furkan, Alim, Göksu, Sane yer aldı.
    Antalyaspor ise Boluspor karşısına, Ozan, Celutska, Salih, Diego, Sakıb, Sandro, Charles, Yekta, Aydın, Maicon, El Kabir on biri ile çıktı.

    Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, yeni transferlerden Gökhan Değirmenci’ye ilk on birde şans verirken, İshak Çakmak, İrfan Başaran, Göksu Alhas ve Sane’yi ilk 18’de değerlendirdi.

    POEPON’DEN HARİKA GOL

    Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 2’inci dakikasında golü buldu. Poepon orta sahada baskı yaparak topu kazandı. Ceza sahasına girer girmez çok sert vuran Hollandalı oyuncu topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.


    Boluspor maçın 8’inci dakikasında 2’inci golü buldu. Ceza sahası önünde Poepon ile verkaç yapan Guido’nun vuruşunu ilk pozisyonda defans önledi, atağın devamında Bentley topu 2’inci kez ağlarla buluşturdu. Kırmızı beyazlılar bu golle skoru 2-0’a getirdi.
    GÖKHAN PARMAKLARININ UCUYLA KURTARDI
    Antalyaspor maçın 26’ıncı dakikasında gole çok yaklaştı. Charles’in yakın mesafeden yaptığı vuruşu kaleci Gökhan parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı. Pozisyonun devamında El Kabir’in vuruşu auta çıktı. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
    EMRE GÜRAL FARKI 1’E İNDİRDİ
    Maçın ikinci yarısına Antalyaspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya Boluspor 2 oyuncu deşikliği ile başladı. Alim ve Sane oyuna girdi, Umut ve Guido oyundan çıktı. Maçın 56’ıncı dakikasında Antalyaspor golü buldu. Boluspor defansından sıyrılan Emre Güral, topu köşeye yolladı. Bu golle Antalyaspor farkı 1’e indirdi.
    Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor ilk hazırlık maçında Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Boluspor’un gollerini Poepon ve Bentley atarken, Antalyaspor’un golü Emre Güral’den geldi.
#15.07.2017 20:20 0 0 0