Galatasaray Östersunds

Son güncelleme: 20.07.2017 17:53
  • Galatasaray, Avrupa'da 271. sınavına çıkıyor... Takımımız, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında 20 Temmuz Perşembe günü Östersunds'u Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek.

    Karşılaşmayı Smart Spor naklen yayınlayacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert yönetecek. Dankert'in yardımcılıklarını Mike Pickel ve Rene Rohde yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Robert Kampka olacak.

    13 Temmuz'da İsveç'te oynanan ilk karşılaşmayı 2-0 kaybeden takımımız turu geçmek için en az üç farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Mücadele 2-0 Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlanırsa karşılaşma uzatmalara, bu sürede de gol çıkmazsa penaltılara gidecek.

    Liginde ilk 15 haftayı geride bırakan rakibimiz Östersunds 5. sırada yer alıyor. Rakibimiz, ligindeki son maçında sahasında Djurgarden'i 2-1 mağlup etmişti.

    Galatasaray, Östersunds'u elemesi halinde 3. Ön Eleme Turu'nda Lüksemburg'un Fola ile Azerbaycan'ın Inter Bakü takımları arasındaki eşleşmenin kazananı ile eşleşecek.
#20.07.2017 17:53 0 0 0