Sivasspor 1-1 Gazişehir Gaziantep FK

Son güncelleme: 22.07.2017 19:18
  • Sivasspor 1-1 Gazişehir Gaziantep FK


    noimage


    Sivasspor hazırlık maçında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

    Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor'umuz üçüncü hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ile 1-1 berabere kaldı.

    Takımımız, Tolgahan Acar, Hakan Bilgiç, Boye, Djakov, Elderson, Hakan Arslan, Galip Güzel, Muhammet Demir, Leandro, Emre Kılınç ve Kone 11'iyle sahaya çıktı.

    Yavuz, Ali, Baki, Rıdvan, İbrahim, Hasan, Burak, Ziya, Furkan, Mert Hakan, Cem, Kerim, Serhat, Ergin ve Tunahan ise yedekler arasında bulundu.

    Karşılaşmada hakem Erkan Özdamar görev yaparken yardımcılıklarını ise Habip Tirkaki ile Bahtiyar Birinci yaptı.

    Bolu Termal Otel'in sahasında oynanan mücadelede 32'nci dakikada hızlı gelişen Gazişehir Gaziantep atağında Muhammet Reis, Tolgahan'ın müdahalesi ile ceza sahası içinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Muhammet'in penaltı atışında Tolgahan topu kale direğinin hemen dibinde çeldi ancak dönen topu tamamlayan Muhammet takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İlk 45 dakikada takımımızda Kone ve Galip'in birer şutu da direkten döndü.

    İkinci yarıda Teknik Direktörümüz Samet Aybaba Tolgahan ve Elderson dışındaki tüm oyuncularımızı değiştirdi. Maçın 90+2'nci dakikasında sağ kanattan Rıdvan Şimşek ile kullandığımız köşe atığında Rıdvan pasını Mert Hakan'a verdi. Mert'in ceza sahasına yaptığı ortada Elderson kafa vuruşunu yaptı ve durumu 1-1'e getirdi. 90 dakika bu skorla sona erdi.

    Karşılaşmayı Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Eski Başkanlarımızdan Yahya Küçükkılıç ile eski futbolcularımız Hikmet Uyaroğlu ve Tuna Turaylar 'da takip etti.

    Ekibimizin dördüncü hazırlık maçında yarın saat 18.00'de Azerbaycan Premier Ligi ekibi Sumqayıt FK ile karşılaşacak.
#22.07.2017 19:18 0 0 0