Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Değişti

Son güncelleme: 15.09.2017 19:04
  • Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu ve oyuncuları




    Mert Fırat’ın yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in kadın başrol oyuncusu değişti

    noimage


    Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Star TV Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında yeni haberler…

    Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler‘in oyuncu kadrosunda değişiklik yaşandı. Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimleri de başladı.

    Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstleneceği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı Ufak Tefek Cinayetler’in başrol oyuncusu, son olarak Poyraz Karayel’de rol alan Burçin Terzioğlu olarak açıklanmıştı. Ancak Medyatava’nın haberine göre, Burçin Terzioğlu yapımcıyla anlaşarak diziden ayrıldı. Burçin Terzioğlu’nun yerine ise son olarak Adı Efsane dizisinde rol alan Gökçe Bahadır geldi.


    noimage

    Gökçe Bahadır

    Çekimleri başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrolleri Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ ve Derya Beşerler üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini Meriç Acemi yapıyor.



    noimage


    Liseden arkadaş 4 kadının macerasını anlatan dizide Funda Eryiğit’in ismi geçiyordu. Fakat Eryiğit ile anlaşma sağlanamadığı ortaya çıktı. Dizi için ünlü oyuncu Ezgi Mola’ya da teklif götürüldü.

    Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstleneceği, başrolünde Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ yeni sezonda Star TV’de izleyiciyle buluşacak. Daha önce Bir Çocuk Sevdim ve Aşk Emek İster dizilerde rol alan Derya Beşerler ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin kadrosuna katıldı.


    noimage
#15.09.2017 19:04 0 0 0