Tehlikeli Karım (SHOW TV)

Son güncelleme: 16.02.2018 12:11
  • Tehlikeli Karım Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


    noimage


    Geçtiğimiz aylarda MF Yapım'ın uyarlama dizisi yayınlayacağını duyurmuştuk. İsmi Tehlikeli Karım olarak açıklanan dizinin detayları belli olmaya başladı. Kadın ve Kalp Atışı gibi başarılı yapımların yapımcılığını üstlenen MF Yapım My Dangerous Wife (Boku no Yabai Tsuma) isminde bir dizinin yayın haklarını satın aldı. Gonca Vuslateri'nin başrolde yer alacağı Nalan Merter Savaş ile Vilmer Özçınar'ın senaryosunu yazdığı yeni dizi yakında show tv ekranlarında olacak. Dolunay dizisinin yönetmenliğini üstlenmiş olan Çağrı Bayrak Tehlikeli Karım'ı çekecek. Oyuncu ve cast çalışmaları halen devam eden Tehlikeli Karım yakında show tv ekranlarında başlayacak.

    Tehlikeli Karım Dizisi Konusu
    Tehlikeli Karım Dizisi Oyuncuları

    Gonca Vuslateri

    2 Eylül 1986 Bursa doğumlu güzel oyuncu 2015 yılında Edip Burak Erdoğan ile evlenmiştir. Yalan Dünya dizisiyle 2014 yılında en iyi komedi dizisi kadın oyuncusu ödülünü almıştır. Aliye, Büyük Buluşma, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Alem, Yalan Dünya ve Gönül İşleri dizilerinde rol almıştır.

    noimage

    Mustafa Üstündağ

    11 Şubat 1977 yılında Mersin İçel ilçesinde dünyaya gelen ünlü oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro karakteriyle tanıdığımız oyuncu Emret Komutanım, Abimm, Bahar Dalları, Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine, Kutsal Damacana 2, Deli Dumrul, Vay Arkadaş, Uzun Hikaye, Bana Sevmeyi Anlat, Bu Sayılmaz ve Çukur gibi dizilerde rol almıştır.

    noimage

    Seçkin Özdemir

    25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. 1.81 boyunda ve 66 kilodadır. Red Fm ismindeki radyo kanalında program sunuculuğu yapmıştır. Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar ve Acı Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ateş Böceği dizisinde Barış karakterine hayat vermiştir.


    noimage

    Hakan Atalay

    Artvin doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Komun Agency ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Aile Saadeti, Köprü, Kardeşim Benim, Fi ve Sevdanın Bahçesi gibi yapımlarda rol almıştır.

    noimage

    Elif Sönmez

    20 Kasım 1978 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşlerinden en büyüğü İlknur karakterine hayat vermiştir. Başarılı oyuncu aynı zamanda Yağmur Zamanı, Asi ve Son gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Dayan Yüreğim dizisinde yer bulmuştur.

    noimage

    Erdem Akakçe


    1 Ocak 1976 Konya doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi mezunudur. Bir İstanbul Masalı, Kış Masalı, Elde Var Hayat, Çıplak Gerçek, Böyle Bitmesin, Beni Böyle Sev, Babam ve Ailesi gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Çoban Yıldızı dizisinde Erdal karakterini canlandırmıştır.


    IMG]http://www.fragman-tv.com/photo/haber/tehlikeli-karim-erdem-akakce.jpg[/imgOLD]


    Bihter Özdemir Dinçel

    Güzel oyuncu 12 Mart 1982 Diyarbakır doğumludur. Daha önce birçok dizi ve filmde rol almıştır. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde Nazan karakterini canlandırmıştır.


    noimage
#16.02.2018 12:11 0 0 0