Galatasaray 1 - 2 Valencia

Son güncelleme: 22.07.2018 13:00

  • Galatasaray, Valencia'ya mağlup

    noimage


    Galatasaray, hazırlık maçında İspanya'nın Valencia takımına 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların golü yeni transfer Henry Onyekuru'dan geldi.

    Galatasaray, İsviçre kampının son hazırlık maçında İspanya La Liga ekiplerinden Valencia ile karşılaştı.

    Fribourg kentindeki St. Leonard Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Galatasaray, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Maicon Roque, Lionel Carole, Selçuk İnan, Fernando Reges, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues ve Bafetimbi Gomis 11'i ile çıktı. Sarı-kırmızılı takımda yeni transferler Henry Onyekuru ve Muğdat Çelik de sonradan oyuna dahil oldu.

    Mücadelede Valencia, Ruben Vezo'nun golüyle 36. dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İspanyol ekibi, 52. dakikada Lato ile farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray 69. dakikada yeni transferi Henry Onyekuru'nun golüyle Valencia karşısında skoru 2-1'e getirdi.

    Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, İsviçre kampındaki son hazırlık maçında Valencia'ya 2-1 mağlup oldu.

    Başkan Mustafa Cengiz de izledi

    Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de takip etti.

    Cengiz, kulüp ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ile maçı izledi. Cengiz ve Albayrak maç öncesi tribüne çıkarak taraftarları selamladı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

    Müsabakayı 2 bin 600 taraftarın takip ettiği açıklandı.

    Kamp sona erdi

    Galatasaray, Valencia maçıyla İsviçre'deki kamp çalışmalarını tamamladı.

    Sarı-kırmızılı takım, Zürih ve Montrö kentlerinde gerçekleştirilen 15 günlük kampta 3 hazırlık maçı yaptı. Bu karşılaşmalarda İsviçre'nin 2. Lig ekiplerinden Wil 1900'ü 1-0 yenen sarı-kırmızılı takım, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 3-1, İspanya temsilcisi Valencia'ya da 2-1 yenildi.
#22.07.2018 13:00 0 0 0