OGM Ormanspor 76 - 68 ACS Sepsi

Son güncelleme: 08.11.2018 11:07
  • Ormanspor 3. çeyrekte kazandı (Ece Ergez)




    noimage











    İSTATİSTİK:
    Eurocup Women D Grubu 3. haftasında Romanya temsilcisi ACS Sepsi'yi konuk eden Ormanspor üçüncü çeyrekteki 26-7'lik skorla karşılaşmayı 76-68 kazanarak 2. galibiyetini elde etti.





    Karşılaşmaya 6-0 seriyle etkili bir başlangıç yapan temsilcimiz Ormanspor, rakibine erken bir mola aldırdı. Rakibini top kayıplarına zorlayan Ormanspor hızlı hücumlardan da sayıyla dönerek farkı çift hanelere çıkardı (17-5). Son bölümde reaksiyon göstererek arka arkaya basketi kaydeden Sepsi, farkı 1'e çekti. İlk çeyrek 18-17 Ormanspor önde tamamladı.


    Savunma ve mücadele dozunun daha da arttığı ikinci çeyrekte üstünlük el değiştirmeye devam etti. 7-0 seri yakalayan Sepsi karşısında Ormanspor, geriye düştü. Ancak maç içindeki şanssız dakikaları çabuk atlatan Ormanspor, pota altında topu iyi çevirerek arka arkaya kritik sayıları kaydetti. İkinci çeyrek 42-37 Sepsi üstünlüğüyle tamamlandı.


    İlk yarı sonunda Ormanspor'da Aneika Henry 12 sayı, Rebekah Gardner 11 sayı ACS Sepsi'de ise Angelika Slamova 14 sayı kaydetti.


    Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Ormanspor, skora kısa sürede dengeyi getirerek liderlik savaşını sürdürdü. Aneika Henry ve Rebakah Gardner ikilisini bu dakikalarda etkiili kullanan temsilcimiz farkı açmaya başladı. Son bölümde farkı çift hanelere çıkaran temsilcimiz üçüncü çeyreği 63-49 önde tamamladı.


    Son çeyrekte Ormanspor iyi oyununu sürdürerek başladı. Ancak Romanya temsilcisinin verdiği iyi reaksiyon karşısında bir süre cevapsız kalan temsilcimiz rakibinin yaklaşmasını engelleyemedi, yine de üstünlüğü bırakmayan Ormanspor karşılaşmayı kazanarak ikinci galibiyetini aldı.


    Ormanspor'da Rebekah Gardner 24 sayı, Aneika Henry 20 sayı, 15 ribaund, Kahleah Copper 12 sayı ve Miray Şahin 10 sayıyla galibiyette etkili rol oynadılar.
#08.11.2018 11:07 0 0 0