Fenerbahçe Opet 2-3 Dinamo Moskova

Son güncelleme: 20.02.2019 20:17
  • Fenerbahçe Opet 2-3 Dinamo Moskova


    noimage




    Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 5. maçına çıktı. Takımımız, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Rusya temsilcisi Dinamo Moskova ile oynanan mücadeleyi 3-2 kaybetti. Sarı Melekler, bu mücadeleden mağlup ayrılmasına rağmen iki set kazandığı için grubunu lider bitirmeyi garantilemiş oldu.

    Karşılaşmanın MVP'si olan Melissa Vargas'a plaketini Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca verdi.

    Müsabakayı Başkanımız Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay’ın yanı sıra Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de izledi.

    #KadınGücü hareketine büyük destek veren Sarı Meleklerin göğüs sponsoru Opet, 100’den fazla çalışanıyla Fenerbahçe Opet’in, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 5.hafta maçında Rus temsilcisi Dinamo Moskova ile oynadığı karşılaşmayı izlemek üzere TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki yerini aldı. Opet Bando Takımı ile 120 kadar öğrenci grubu da bu akşam oynanan müsabakayı izlerken, ilk defa “Fenerbahçe Opet Maskotu” da sahada yer aldı.

    Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, Dinamo Moskova karşısında sete Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Samantha Bricio, Ana Antonijevic, Dobriana Rabadzhieva, Dicle Nur Babat altısı ve libero Merve ile başladı. Sete Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas ve Dobriana Rabadzhieva’nın sayılarıyla etkili bir başlangıç yapan Sarı Melekler olurken, Rusya temsilcisi, Ekaterine ve Yana ile skor üreten taraf oldu. Setin tamamında üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Opet, 27 dakika süren seti 25-23 kazandı.

    Dinamo Moskova ikinci sete 6-0’lık seriyle iyi başlarken aynı zamanda üst üste de 8 blok sayısı almış oldu. Setteki ilk sayılarımızsa Samantha Bricio’dan geldi(6-2). İkinci sette arka alana atılan toplarda sorunlar yaşayan takımımız, rakibi karşısında 9-16 geriye düştü. Rusya temsilcisi ikinci setin son bölümlerine doğru farkı 10 sayıya(9-19) kadar çıkartsa da, Fenerbahçe Opet; Vargas’la skor üretti. Setin son bölümlerin de de üstünlüğünü sürdüren konuk takım, seti 12-25 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.

    Üçüncü sette her iki takım da harika bir oyun ortaya koydu. Set, karşılıklı sayılarla başlarken, son bölüme kadar eşitlik bozulmadı. Konuk takım, Maja Ognjenovic ve Nataliya Goncharova ikilisiyle maçı dengede tutmayı başardı. Sette 15-16’lık üstünlüğü yakalayan Rusya temsilcisi karşısında Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas’la seri yakalayan takımımız 21-16 öne geçti. Setin devamında rakip üzerindeki ağırlığını hissettiren Sarı Melekler, seti 25-23 kazanarak 2-1 öne geçti.

    Müsabakanın dördüncü setinde daha iyi bir oyun ortaya koyan rakip Dinamo Moskova, seti 24-26 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi.

    Müsabakanın final seti yani Tie Break seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Rakibin en üretken isimlerinden olan Maja Ognjenovic ve Nataliya Goncharova, üst üste sayılar bulsa da, Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas’la sete tutundu(13-13). Son bölümde daha etkin olan taraf olan Dinamo Moskova, seti 15-17, maçı da 3-2 kazandı.
#20.02.2019 20:17 0 0 0