Anadolu Efes 67-65 Fenerbahçe Beko

Son güncelleme: 03.03.2019 16:32
  • Anadolu Efes 67-65 Fenerbahçe Beko


    noimage



    Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı‚ Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 20. haftasında Anadolu Efesin konuğu oldu. Ekibimiz mücadeleden 67-65 mağlup ayrılırken‚ Takımımızın en skorer oyuncusu 14 sayıyla Kostas Sloukas oldu.

    Sinan Erdem Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Başkan Vekilimiz Semih Özsoyun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş ve Burak Çağlan Kızılhan da izledi.

    Zeljko Obradovicin yönetimindeki Ekibimiz parkeye; Ali Muhammed‚ Marko Guduric‚ Luigi Datome‚ Kostas Sloukas‚ Nicolo Melli ve Jan Vesely beşiyle çıktı.

    Hava atışıyla başlayan mücadelede ilk sayılarımız Nicolo Melli ile gelirken‚ Anadolu Efes Vaisilije Micicin turnikesiyle 8-7 öne geçti. Takımımız bu bölümde hücumda ve savunmada sıkıntılar yaşadı ve periyotu 20-15 geride tamamladı.

    İkinci çeyreğe Kostas Sloukasın iki sayılık isabetiyle başlayan Fenerbahçe Beko‚ Luigi Datome ile farkı 1 sayıya indirdi(20-19). Ev sahibi ekip James Anderson ile sayılar üretse de Takımımız Melih Mahmutoğlunun üçlüğüyle durumu 23-22 yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan ikinci periyotun sonucunu Nicolo Mellinin serbest atışları belirledi ve iki takım da soyunma odasına 31-31 eşitlikle gitti.

    Kalinicin faul çizgisinden bulduğu bir sayıyla ve Datomenin üçlüğüyle toplam 4 sayı ürettiği bir hücumla üçüncü çeyreğe başlayan Fenerbahçe Beko‚ Ergin Atamana mola aldırdı. Mola dönüşünde de etkisini kaybetmeyen Takımımız‚ çeyreğe üçlükleriyle damga vuran Datome ve Kalinic ile farkı 6 sayıya çıkardı. Son bölümde Anadolu Efes Micicin serbest atışlarıyla farkı üçe indirse de Fenerbahçe Beko‚ çeyreği 45-48 önde tamamladı.

    Jan Veselynin iki sayılık alleyoopuyla başlayan dördüncü çeyrekte Ekibimiz‚ Sloukas ile farkı 8 sayıya kadar çıkardı(45-53). Ev sahibi Larkin ile sayılar üretse de Ali Muhammedin üç sayılık isabetiyle fark çift hanelere çıktı. Ancak son bölümde Sertaç Şanlı ve James Anderson ile yakaladığı fırsatları değerlendiren Anadolu Efes skoru 63-63e getirdi. Çeyreğin son dakikaları oldukça çekişmeli geçerken‚ son 1 dakikaya önde giren taraf ev sahibi ekip oldu. Fenerbahçe Beko‚ Sloukas ile James Andersonun basketine karşılık verse de yeterli olmadı ve mücadeleden 67-65 mağlup ayrıldı. Takımımızın en skorer oyuncusu 14 sayıyla Kostas Sloukas olurken‚ onu 12 sayıyla Luigi Datome takip etti.
#03.03.2019 16:32 0 0 0