Netflix ( Aralık 2019 )

Son güncelleme: 10.12.2019 18:45
  • https://www.youtube.com/watch?v=4Fba5dVmmz0


    Netflix Türkiye’nin Aralık Ayında Yayınlayacağı Dizi ve Filmler Açıklandı






    Netflix, aralık ayına da gümbür gümbür girmeye hazırlanıyor. Bizler de sizlerle aralarında yeni Türk dizisi Atiye'nin de olduğu, Netflix'e aralık ayında eklenecek içeriklerden bahsedeceğiz.

    Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix, her geçen gün içerik sayısını biraz daha arttırıyor. Hal böyle olunca da Netflix'teki yeni içeriklerin neler olduğu ya da ilerleyen günlerde Netflix'e hangi içeriklerin ekleneceği kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

    Bu haberimizde sizlerle, Netflix'e aralık ayında eklenecek olan içeriklerden bahsedeceğiz. İçeriklerin detaylarına geçmeden önce ilk olarak Netflix'e eklenecek dizi ve filmlerin listesine ve tarihlerine bakalım.
    Netflix'e aralık ayında eklenecek diziler

    V Wars (5 Aralık)
    The Witcher (20 Aralık)
    Lost in Space: İkinci Sezon (24 Aralık)
    You: İkinci Sezon (26 Aralık)
    Atiye (27 Aralık)
    The Neighbor (31 Aralık)

    Netflix'e aralık ayında eklenecek filmler

    Marriage Story (6 Aralık)
    Six Underground (13 Aralık)
    The Two Popes (20 Aralık)
    Pedro'nun İkinci Şansı (24 Aralık)

    Netflix'e aralık ayında eklenecek lisanslı içerikler

    Phantom Thread (7 Aralık)
    Riverdale: Üçünzü Sezon (11 Aralık)

    Atiye


    Atiye



    İçeriklerinde Türk yapımlarına da önem veren Netflix'in son dönemlerde en büyük heyecan yaratan yeni içeriklerinden birisi Atiye. Başrolünde Beren Saat'in bulunduğu yapım, genç bir ressam olan Atiye'nin hayatını konu ediniyor. Dizide Atiye'nin bir kazı çalışması sırasında hayatının nasıl değiştiğine şahit olacağız.



    Netflix'in en yeni Türk dizisi olan Atiye'yle ilgili olarak ayrı bir hususa daha parmak basmak istiyoruz. Şöyle ki; Atiye'nin gala gösterimi 17 Aralık'ta yapılacak. Yani sinema sektörünün önemli isimleri bu diziyle, 17 Aralık itibarıyla tanışmış olacaklar. Düzenlenecek etkinliğin ne zaman ve nerede yapılacağı şu an için bilinmiyor.


    You: İkinci Sezon


    You



    You, ilk sezonuyla çok ciddi bir başarı yakalayan yapımlardan bir tanesiydi. Dizinin ilk sezonunda Joe'nun takıntılarının nelere yol açabileceğinden, hatta çok sevdiği kişinin hayatına mal olabileceğini izlemiştik. Aslına bakacak olursak birinci sezonun sonunda, You'nun ikinci sezonunun da geleceği zaten dolaylı olarak açıklanmıştı. Beklenen an geldi ve dizinin ikinci sezonu 26 Aralık'ta Netflix'teki yerini alacak.



    Dizinin ikinci sezonunda da yine Joe'nun karanlık yaşamına şahit olacağız. Los Angeles'ta gözlerden uzak bir yaşam sürmeye çalışan Joe, bu kez hayatının aşkını bulmuş olabileceği gibi yine takıntısı nedeniyle insanların hayatlarını da karartabilir. Bakalım Joe bu kez gerçekten hayatının aşkını mı bulacak yoksa insanların hayatını karartmaya devam mı edecek?


    The Witcher


    The Witcher



    The Witcher isimli fantastik dizide Witcher Geralt'ın yaşadıklarına tanık olacağız. Mutasyona uğramış olan canavarları avlamak için çalışan Geralt, kendisine yer bulmaya çalışmaktadır. Ancak insanların, mutasyona uğramış yaratıklardan bile çok daha tehlikeli olabildiği bir dünyada, bu çok da kolaymış gibi görünmüyor.


    V Wars


    V Wars



    Jonathan Maberry ve Alan Robinson'un çizgi romanlarından uyarlanan V Wars, 5 Aralık'ta Netflix kullanıcıları ile buluşacak. Bilim kurgu türündeki dizi, kullanıcılara büyük bir gerilim yaşatmaya hazırlanıyor. Dizide, insanları vampire dönüştüren bir hastalık konu alınıyor. Bir doktorun, bu hastalık nedeniyle en yakın arkadaşıyla karşı karşıya gelmesine şahitlik edeceğiz.






    İLGİLİ HABER
    Netflix, Vikings'in Devam Dizisi 'Valhalla'yı Resmen Duyurdu




    Lost in Space: İkinci Sezon


    Lost in Space



    Uzayda kaybolan bir ailenin hikayesinin anlatıldığı bu dizinin birinci sezonu, Netflix kullanıcılarından tam not almayı başarmıştı. Dizinin ikinci sezonunda da yine Robinson ailesinin uzay yolculuklarına eşlik edeceğiz.


    The Neighbor


    The Neighbor



    Netflix'in yeni komedi dizisi, 20'li yaşlardaki Javier'in maceralarını konu ediniyor. Javier hem yetişkin olmakla hem de kız arkadaşıyla uğraşmayken bir anda süper kahramana dönüşecektir. Hal böyle olunca da genç kahramanımız, hiç ummadık bir serüvenin içine düşecek.


    Netflix'e aralık ayında eklenecek filmler

    Marriage Story


    Marriage Story



    Scarlett Johansson ve Adam Driver'ın başrollerini paylaştığı film, günümüzün en yayın sorunlarından bir tanesi olan yıkılmış evlilikler konusuna karşı ilginç bir yaklaşımda bulunuyor. Dramatik komedilerle tanınan ve Oscar adayı olan yönetmen Noah Baumbach'ın üstlendiği film, Netflix kullanıcılarını derinden etkileyeceğe benziyor.


    Six Underground


    Six Underground



    Eğer bir şeyler planlıyorsanız ve planladığınız şey için adama ihtiyacınız varsa, alanındaki en iyileri tercih edersiniz. İşte bu filmdeki ana konu da bu. Bir lider, dünyanın farklı yerlerinden alanının en iyisi olan 6 kişiyi bir araya getirir. Ancak planın ilk hedefi, yapılan işin asla unutulmaması ve kendilerini kimsenin hatırlamamasıdır.


    The Two Popes


    The Two Popes



    İktidar değişimleri, her ülke için dramatik olaylardır. Ancak bu drama Anthony Hopkins eklendiğinde, işin renginin değişeceğini hepimiz tahmin edebiliriz. Üstelik bu film, Antony Hopkins gibi usta bir oyuncunun yanında, Oscar adayı Yönetmen Fernando Meirelles ve yine Oscar adayı Senarist Anthony McCarten gibi isimleri de içeriyor.


    Pedro'nun İkinci Şansı (24 Aralık)


    Pedro'nun İkinci Şansı



    Meksika'nın en ünlü oyuncu ve şarkıcılarından olan Pedro Infante, kısacık ömründe hızlı bir yaşam sürmüştü. Ancak Tanrı, Pedro'nun hatalarını kabul edip cennete girebilmesi için ona, farklı bir bedende ikinci bir şans verir. Bakalım Pedro Infante, kendisine verilen bu ikinci şansı iyi değerlendirebilecek mi?


    Netflix'e aralık ayında eklenecek lisanslı içerikler

    Phantom Thread


    Phantom Thread



    2017 yılında vizyona giren ve ses getiren Phantom Thread, sizleri 1950'li yılların Londra'sına götürecek. Filmde, Londra moda dünyasının en popüler terzilerinden olan Reynolds Woodcock'un büyük aşk hikayesine tanıklık edeceksiniz. Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve vizyona aktarılan film, aşkın aslında hayatlarımızı nasıl alt üst edebileceğini gözler önüne seriyor.


    Riverdale: Üçüncü Sezon


    Riverdale



    Riverdale, çizgi roman tutkunlarının yakından tanıdıkları "Archie" çizgi romanlarının uyarlanmış hali. Bir süredir yayın hayatına devam eden dizinin üçüncü sezonu aralık ayı içerisinde Netflix'te yayınlanacak.


    Netflix Orijinal Belgeselleri

    The Confession Killer (06/12/2019)

    Cinayetten yargılanan Henry Lee Lucas adlı bir serseri, yüzlerce cinayeti daha itiraf eder. Bu belgesel dizi, onun itiraflarının ardındaki gerçeği inceliyor.

    Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı (06/12/2019)

    Tarihin internet üzerinde gerçekleşen en büyük insan avını anlatan bu belgesel dizisinde, bir katil internetin birinci kuralını çiğner: kedilere bulaşmayın.

    Kevin Hart: Don’t F**k This Up (27/12/2019)

    Bu belgesel dizisi, Kevin Hart’ı “Irresponsible” turnesi sırasında takip ediyor.
    Netflix Aile ve Çocuk

    Spirit Özgürce Koşuyor: Spirit’in Noel Hikayeleri (06/12/2019)

    Düşen bir kaya ve büyük bir kar fırtınası yüzünden seyahat planları aksayan Lucky ve arkadaşları, Noel için eve zamanında dönmenin bir yolunu bulmalıdır.

    A Family Reunion Christmas (09/12/2019)

    M’Dear ve kız kardeşleri, kilisedeki Noel gösterisi öncesinde şarkı söyleme becerileri üzerinde çalışır. Büyükbaba ise çocuklara önemli bir ders verir.

    Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları (26/12/2019)

    Bir grup yeni yetme, dünyayı ele geçirmeyi amaçlayan alçak bir örgütün kontrolündeki seçkin bir yarış ligine sızınca maceradan maceraya koşar.

    Alexa & Katie: 3. Sezon (30/12/2019)

    Alexa kanseri arkasında bırakmaya çalışır, ama hayatına yeni giren bir insan yüzünden bu konuda epey zorlanır. Katie ise en iyi arkadaşının ona verebileceği tüm desteğe ihtiyaç duyar. Gençlik dizisi 3. sezonuyla geri dönüyor.
    Netflix Anime

    The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (30/12/2019)

    Kusuo ve sözde arkadaşları, yeni psişik talihsizlikler yaşamak üzere geri döndü. Sanki önceden yeterince derdi yokmuş gibi, bu sefer daha da fazla sorunla karşı karşıya.


#10.12.2019 18:45 0 0 0